Acasă Utilitare Ovidiu: O parte a orașului va fi afectată de lipsa apei

Ovidiu: O parte a orașului va fi afectată de lipsa apei

252
0
Publicitate

Pentru executarea lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuție din orașul Ovidiu, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de miercuri – 18 octombrie 2023, ora 22.00, până joi – 19 octombrie 2023, ora 10.00, tranmite Biroul de comunicare.

Vor fi afectați de lipsa apei abonații din localitatea Ovidiu – partea dreaptă, sens de mers Constanța – Lumina, blocurile ANL și Fabrica de Ciocolată.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL 22: “Rețele apă Ovidiu, Cumpăna, Poiana. Aducțiuni Ovidiu, Poiana. Rețele de canalizare Ovidiu, Cumpăna, Poiana” în valoare de aproximativ 70 milioane lei. Obiectiv: Reabilitare conducte de aducțiune – supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră.

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătiți să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.