Acasă Utilitare Se oprește apa în Eforie Sud

Se oprește apa în Eforie Sud

129
0

La sistemul de distribuție a apei potabile din localitatea Eforie Sud vor fi racordate noi conducte la rețeaua existentă iar pentru realizarea acestor operațiuni, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri – 22 noiembrie 2023, ora 23.00, până joi – 23 noiembrie, ora 21.00, transmite Biroul de Comunicare.

 Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Eforie Sud.

Investiția face parte din contractul de lucrări cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL9 “Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanța”, în valoare totală de peste 18 mil. lei.

“Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp, și recomandăm abonaților să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, precizează RAJA.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.