Acasă Feisbucisme Vrednic este!

Vrednic este!

12285
2
Sursa: cotidianul.ro
Sursa: cotidianul.ro

Camelia TABACU ■

În general nu mă bucur de răul omului dar Florin Cîțu este cel mai bun exemplu de slugă proastă, arivistă care plătește acum toate oalele sparte de Iohannis și gașca incompetentă.

Sursa: Facebook

În mizerabila lui viață lui anterioară de prim-ministru, nu cred să fi avut curajul unei virgule fără acord de la Cotroceni, darămite să mai comande vaccinuri de un miliard. Dar na, prostia și ambîțul nemăsurat, infatuarea cu care s-a vrut șef la Palatul Victoria și apoi și la PNL, în orăcăielile grețoase ale lui RB, costă. Să plătească și el, și restul vinovaților. Așa ar fi corect. Și dacă tot e DNA așa de interesată de risipă, cred că un dosar foarte bun ar fi și pe pensiile speciale. Să ancheteze, dom’le, risipa asta lunară, că are toată susținerea și admirația poporului. Că dacă faci justiție echidistantă, o faci și când e vorba de tine (nu mă pricep prea bine și nu mi dau seama la ce infracțiune ar intra toată procurătorimea și judecătorimea-foloase necuvenite?) și de cei care te îndoapă, nemeritat, de atât amar.

Da, pensiile speciale sunt vaccinurile pe care poporul le achită lunar pentru ca politicienii aflați la putere să nu ia virușii justiției.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.