Acasă Utilitare O avarie a lăsat fără apă Stațiunea Mamaia, Mamaia Sat şi Mamaia...

O avarie a lăsat fără apă Stațiunea Mamaia, Mamaia Sat şi Mamaia Nord

366
0
RAJA
RAJA

Luni, 07 august 2023, s-a înregistrat o avarie pe magistrala de alimentare cu apă, din zona intersecției str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța şi pentru remedierea acesteia, echipele de intervenţie au sistat furnizarea apei potabile, în cursul acestei zile în intervalul orar 14:00 – 21:00, informează Biroul de comunicare RAJA.

Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Tomis Nord, precum și abonații din Stațiunea Mamaia și zonele Mamaia Sat, Mamaia Nord, Depozitul 10 și Tabăra de copii Năvodari.

În urma săpăturilor efectuate pentru a se interveni asupra conductei magistrale de alimentare cu apă, de la intersecția str. Diamantului cu Aleea Universității din municipiul Constanța, s-a constatat că defecțiunea se afla la nivelul surselor cișmele. Prin urmare, imediat zona a fost izolată și s-au făcut manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă a consumatorilor din Complexul Constanța Nord. Deoarece apa este furnizată dintr-o sursă alternativă către zonele turistice, cu un debit mai mic, și ținând cont de sezonul estival în care consumul de apă este mare, această situatie generează reducerea presiunii apei potabile în zonele înalte din Mamaia sat și Mamaia Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.