Acasă Utilitare Valu lui Traian: Primăria a reușit reluarea distribuției apei potabile

Valu lui Traian: Primăria a reușit reluarea distribuției apei potabile

78
0

Primăria Valu lui Traian anunță că prin efortul propriu a reușit să pună la dispoziția companiei RAJA SA generatoare electrice pentru repunerea în funcțiune a pompelor de la sursa de captare astfel că a fost reluată distribuția apei potabile în rețea pentru toți abonații.

De asemenea, Primăria anunță că autoritățile locale sun în permanentă legătură cu reprezentanții Enel în speranța urgentării reluării furnizării u energiei electrice, întreruptă în urma avariilor survenite la rețea în timpul furtunii de la sfârșitul săptămânii trecute, însă efortul este strict al companiei de distribuție. Peste 30 de localități din județul Constanța sunt în continuare lipsite de energie electrică.

„Acolo unde a fost posibil, prin efortul administrației locale s-a intervenit punctual, cu echipele aflate în contract cu primăria, însă unde ține strict de Enel, nu putem interveni. Se estimează că după ora 16:00 s-ar putea remedia avaria majoră și să fie reluată alimentarea cu energie electrică”, precizează edilul șef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.