Acasă Utilitare RAJA: Presiuni scăzute în Stația de pompare Palas Constanța

RAJA: Presiuni scăzute în Stația de pompare Palas Constanța

73
0

Echipele care asigură permanența la compania RAJA SA depun eforturi susținute pentru a reporni sistemele care asigură furnizarea apei potabile, ori de câte ori apar fluctuații de curent. În multe localități se înregistrează căderi totale de tensiune, iar alimentarea cu apă este în continuare întreruptă, transmite Biroul de Comunicare.

Și în noaptea de 26/27 noiembrie, s-a întrerupt curentul și la o parte din sursele ce asigură necesarul de apă pentru stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța. Având în vedere că nu se poate asigura tot debitul pentru a funcționa la parametrii de presiune optimi, abonații deserviți (cartierele și zonele CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Industrială, Brătianu, Km 4-5, Km 5, Poarta 6, Abator, Gară, Casa de Cultură, Compozitori, Coiciu, Inel I, Inel II, 1 Mai și Depozite – Halta Traian) au apă la robinete cu presiuni scăzute.

În continuare, din cauza lipsei de energie electrică, sunt afectate de lipsa apei următoarele localități: Biruința, Topraisar, Corbu, Mihail Kogălniceanu (inclusiv aeroportul si zona bazei militare), Valu lui Traian, Cobadin, Viișoara, Ștefan cel Mare, Faclia, Saligny, Negru Vodă, Cotu Văii, Istria, Nuntași, Mihai Viteazu, Vadu Oii, Crișan, Siriu, Crucea, Deleni, Aliman, Comana, Tătaru, Eforie Nord, Independența, Ostrov, Viroaga, Adamclisi, Eforie Sud, Tuzla, Olteni, Ovidiu și Arsa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.