Acasă Feisbucisme S-a dat undă verde pentru debarcarea lui Biden

S-a dat undă verde pentru debarcarea lui Biden

14782
0
Sursa:nbcnews.com
Sursa:nbcnews.com

Alin ALEXANDRU ■

Semnele apăruseră de ceva vreme dar acum decizia este luată în subsolurile secrete ale Washingtonului. S-o luăm cronologic. Cu câteva zile înaintea atacului Hamas asupra Israelului, guvernatorul Californiei, Gavin Newsom a fost în China cu scopul de a discuta, chipurile, lupta cu “climate change” în mai multe provincii chinezești. Ce idee tâmpită, ca și cum te-ai duce în Arabia Saudită să încerci să-i convingi să importe carne de porc. Dar nu lupta cu clima îl interesa pe atotputernicul californian și mai puțin pe gazdele sale.

Sursa:latimes.com

Ca din întâmplare, aflând că este în oraș, președintele Xi l-a invitat la palat pe acest fante progresist pe care l-a onorat cu o primire demnă de un șef de stat. În sala de marmură. Conducătorul suprem de la Beijing, se știe, nu pierde vremea cu oricine. De exemplu pe Trudeau nu-l bagă seamă de opt ani.

Dar chinezii lucrează pe informații și investesc cu bătaie lungă. Și Ceaușescu l-a primit din întâmplare pe Nixon când acesta era departe de a fi candidatul republicanilor. Iar Nixon nu l-a uitat. Și Bush bătrânul l-a băgat în seamă pe Elțîn pe când nimeni nu știa cine e rusul. Tot așa, pe bază de informații sensibile.

Ei bine, întâlnirea Newsom-Xi n-a făcut manșetele presei progresiste de peste ocean. Nu era cazul.

Tot ca din întâmplare, o săptămână mai târziu, după vizita aparent fără subiect a lui Newsom în China, New York Times publică un sondaj de opinie cu rezultate catastrofale pentru bătrânul rătăcit de la Casa Albă. În 5 din cele 6 state numite în termeni electorali “battleground” sau „swingstates”, care decid președintele, Biden este bine cu mult în urma lui Trump. Ce sens avea ca una din oficinele de presă ale democraților să inițieze un asemenea sondaj prost pentru Biden? Bulgărele a fost amplificat apoi de CNN și toată pleiada de media-goarne progresiste care au ajuns la concluzia că același pierdut, Biden, pe care l-au ținut în subsol și l-au făcut președinte, este cam bătrân (nu și incompetent, că și-ar da cu firma în cap). Adică vezi doamne, Biden face bine, democrații sunt buni dar e timpul unei noi generații. Și Trump este încă prea puternic.

Așa a început serialul numit aruncarea lui Joe sub autobuz, după tradiția brevetată de comuniști. Analiștii acestor oficine nu au încă verde de a propune un nume de candidat dar au o listă din care face parte fantele californian. Încă nu e momentul; Biden trebuie sa ia pe cocoașa lui toate păcatele democraților, iar cel mai greu dintre ele este-Ucraina.

Presa progresistă doar a pregătit terenul. Adevăratul semn că Biden va fi aruncat ca o măsea stricată tocmai a sosit din tabăra Obama care controlează 75% din cabinetul lui Biden. Nu întâmplător Trump se preface că îl confundă pe Biden cu Obama.

Semnal puternic și articulat din gura lui David Axelrod, eminența cenușie a lui Obama. Acesta a afirmat la CNN că Biden trebuie să lase locul altora mai tineri, altfel pierd The White House. Rătăcitul Joe a reacționat și l-a făcut “prick” (penis) pe principalul colaborator al șefului său de facto. Bătrânul senil pricepe că meșterii nu dau doi bani pe el și încearcă să reacționeze pe unde poate. Păpușarii îl țin departe de vreo două săptămâni dar n-au putut evita ieșirea de la San Francisco, când la câteva ore de la întâlnirea cu Xi l-a făcut din nou dictator, pe acesta. Era doar o răzbunare pe ai lui văzând că juncanul Gavin era în centrul atenției. Și ca să priceapă toți, tovarășii de la propagandă au întins zvonul că Trump l-ar bate pe Biden și la electoratul tânăr de 18-32 de ani.

Deci ne trebuie candidat tânăr, frumos, școlit. Și mai ales unul aprobat de arhitecții din munții Elveției. Iar Gavin Newsom le-a demonstrat în California (pe pielea și banii californienilor) că este cel mai calificat să implanteze toate ideologiile lunatice la scara întregii țări. Iar Xi, “by the way”, e foarte mulțumit așa. Operațiunea de distrugere a Americii nu poate fi în mâini mai bune ca cele ale lui Gavin.

Cu un an înaintea alegerilor strategii sunt ocupați până peste cap. Trebuie să-l extragă pe “bătrân” din Biroul Oval, cu pierderi minime pentru imaginea partidului, să-și impună pe junele onagru californian și să-l rezolve într-un fel pe dictatorul oranj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.