Acasă Cronica Meniu de Gală CERMED: Plătică în sos tzatziki și horincă maramureșană                      

Meniu de Gală CERMED: Plătică în sos tzatziki și horincă maramureșană                      

4537
0

Luigi FRIGIOIU ■

În 2003, psihologul Iuliana Cervenski-Bara inugura prima firmă Cermed. Lucrurile au evoluat pozitiv și, după 20 de ani, Cermed e un centru medical apreciat. La renumele său au contribuit munca și profesionalismul celor peste 100 de angajați. Momentul aniversar merita sărbătorit așa că, la Centrul Multicultural Jean Constantin DIN cONSTANȚA, a fost organizat un super-spectacol cu invitați de marcă.

În sală au intrat spectatori cu mult peste capacitate. S-a stat pe scaunele aduse de pe hol, pe scări, în picioare. Au fost prezente cadre medicale, colaboratori, pacienți.

Directoarea Iuliana Bara, amfitrion impecabil, a coordonat totul astfel încât, în ciuda aglomerației, fiecare invitat să fie mulțumit. A ajutat-o echipa de tinere angajate, asistente medicale ce pot transforma, oricând, Cermed în Agenție de fotomodele. Una și una, de parcă doamna Iuliana le-a selecționat nu numai după pregătirea profesională, ci și după aspect. Adevărul e că și directoarea, la 47 ani, are o talie “viespe”, de invidiat. În timpul reprezentației, fetele au stat în spatele sălii, în picioare. Au dansat și au cântat tot timpul, îndeplinind și rolul de animatoare.

Show-ul a debutat cu “Imnul Cermed” (există și așa ceva). La gală au fost premiate cadrele medicale cu peste 7 ani de activitate în cadrul firmei. S-a organizat și o tombolă cu importante premii în obiecte. În deschidere, a evoluat îndrăgita folcloristă dobrogeancă ce te duce cu gândul la o porție de plachie apetisantă, Elena Plătică. Alături de ea, Ansamblul Brâulețul a executat diverse dansuri tematice.

Mihai Treistariu era de nerecunoscut pe scenă. S-a maturizat, a mai pus pe el. După implant, are părul mare și ondulat. Neschimbată i-a rămas doar vocea de ciocârlie. Trilurile sale au încântat publicul, ca de obicei. Băiatul a recunoscut că și-a făcut analizele medicale pentru preschimbarea permisului auto la Cermed. Ca să nu mai plătească a tras o cântare și toată lumea a fost mulțumită.

Ionuț Galani și Mircea Cazan și-au reconfirmat calitățile artistice. Au valoare mare și sunt oameni de show (din păcate, prea puțin promovați de autoritățile noastre). Împreună cu dansatorii din Ansamblul Asteria, cei doi au ridicat sala în picioare. Au dat-o pe „grecească”, cu sirtaki la bouzouki. Tot tacâmul: Thelo na me nioseis, Opa Nina, Maria Me Ta Kitrina, Palamakia, etc și, în final, Zorba! S-a încins o horă uriașă (vreo 200 dansatori de ocazie) cum n-a mai fost vreodată în Centrul Jean Constantin. Distracție maximă! Pacienții s-au luat de mână cu doctorii și au dat uitării toate problemele medicale. Terapia prin muzică-dans a dat roade la Cermed!

Spectatorii veniți, în special, pentru Rapsozii Maramureșului și Vlăduța Lupău i-au descoperit și pe Rapsozii Constanței, Ionuț Galani și Mircea Cazan. Sigur și maramureșenii, care au încheiat seara, au fost la înălțime. Prezență agreabilă, Vlăduța Lupău se află în topul preferințelor din multe zone cu cântecele ei transilvane pe ritm de manele. A venit însoțită de orgă, acordeon și saxofon. Trei băieți tineri și talentați cu care Vlăduța a dansat, a cântat, a colindat.

Indiferent de afecțiune, recomand călduros Centrul Medical Cermed. Dacă ajungeți sub supravegherea asistentelor doamnei director Iuliana, vindecarea e garantată. La mulți ani, Cermed!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.