Acasă Utilitare Valu lui Traian: Se construiește pasaj rutier peste calea ferată

Valu lui Traian: Se construiește pasaj rutier peste calea ferată

2401
0
Imagine cu scop ilustrativ
Imagine cu scop ilustrativ

Comuna Valu lui Traian va avea un pasaj rutier suprateran peste calea ferată, proiectul urmând a fi realizat de CFR Infrastructură în colaborare cu administrația publică locală, informează Primăriaîntr-un comunicat postat pe pagina de socializare.

„Este un proiect mai vechi pentru care s-a găsit foarte greu soluția tehnică dar cert este că pasajul va fi dat în folosința până la finele anului viitor. Abia ieri în cadrul unei ședințe comune a putut fi demarată procedura premergătoare încredințării contractelor de proiectare. Traversarea se va face în zona Triajului CFR, la intrarea dinspre Constanța. Sensul giratoriu provizoriu de la Cardinal Motors va fi relocat pentru a completa această investiție, toate cheltuielile fiind decontate prin PNRR”, precizează Primăria Valu lui Traian.

Sursa: Facebook

La rândul său, Primarul Florin Mitroi, candidat la funcția de Președinte al Consiliului Județean Constanța din partea PNL, a remarcat, pe contul său de Facebook: ” Las moștenire comunei un proiect vital pentru ea, pentru care am muncit și insistat ani de zile. Construirea pasajului peste calea ferată a intrat în linie dreaptă. Investiția se realizează anul viitor și va descărca traficul rutier atât de pe drumul național ce tranzitează comuna, cât și de pe străzile interioare, unde acum cetățenii așteaptă zeci de minute la barieră.Mulțumesc CNCF „CFR” SA și echipei care a lucrat la acest proiect, condusă de Iulia Iurea! Fapte, nu vorbe!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.