Acasă Utilitare Lipsă apă pe bd. Al. Lăpușneanu și în zona Mamaia

Lipsă apă pe bd. Al. Lăpușneanu și în zona Mamaia

242
0

Ca urmare unei avarii survenite în cursul zilei de astăzi – 10 octombrie 2023 pe conducta de alimentare cu apă din zona Aqua Magic, Stațiunea Mamaia, echipele RAJA sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile pe instalația magistrală cu diametrul de 800 mm, pentru executarea intervențiilor specifice. În momentul decopertării zonei, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 2 m din conducta de distribuție, cu diametrul de 600 mm, din zona Aqua Magic din Stațiunea Mamaia. Având în vedere diametrul mare al acesteia dar și zona betonată în care este ancorată (săpăturile executându-se pe alocuri manual), transmite Biroul de comunicare RAJA SA.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, sunt afectați de lipsa apei până în jurul orei 21.00 consumatorii din următoarele zone:

  • Municipiul Constanța: bd. Alexandru Lăpușneanu (partea stângă pe sensul de mers Sat Vacanță – Zona Dacia), tronsonul delimitat de bd. Aurel Vlaicu și bd. Tomis, precum și punctele termice 101, 118, 119 și 214.
  • Satul de Vacanță – Complex Dobrogea;
  • Stațiunea Mamaia;
  • Mamaia Sat;
  • Mamaia Nord;
  • Zonele Tabăra de copii Năvodari, Depozit 10, UM – Bateria de Coastă, Ecluza Năvodari și SP Midia (Stația de Interconectare Năvodari).

Ținând cont de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului necesar, reluarea furnizării apei se va face treptat în fiecare sector afectat, în funcție de configurația rețelei în zona de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în în timp operativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.