Acasă Utilitare Se oprește apa în localităţile Culmea, Oituz la Baza Militară și Aeroportul...

Se oprește apa în localităţile Culmea, Oituz la Baza Militară și Aeroportul Mihail Kogălniceanu

327
0

Pentru racordarea la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă, se va întrerupe furnizarea apei după pentru consumatorii din localitățile Culmea și Oituz, Baza Militară și Aeroportul din Mihail Kogălniceanu în zilele de luni – 12 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 13 iunie 2023, ora 14.00 şi luni – 19 iunie 2023, ora 20.00, până marți – 20 iunie 2023, ora 14.00,informeazăBiroul de Comunicare RAJA S.A.      

Investiția face parte din Contractul de Lucrări 31 – „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu” în valoare de aprozimativ 41 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

         Compania transmite abonaţilor că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ, utilizatorii afectați de aceaste lucrări fiind sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

          Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacitătii de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calitatii apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distributie, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.