Acasă PAMFLET “Ceaușescu nu fi trist, Alianța comasată e Partidul Comunist”   

“Ceaușescu nu fi trist, Alianța comasată e Partidul Comunist”   

10355
0
Sursa:saccsiv.wordpress.com
Sursa:saccsiv.wordpress.com

Luigi FRIGIOIU

Eu unul n-am catadicsit să-i bag în seamă fizic, să zic așa, pe fariseii ăștia socialiști constănțeni cu simulacrul lor de alegeri municipale pentru confirmarea președintelui, vorba unui mesaj oficial, căci împreună cu amicul Dan Mihăescu am convenit că suntem prea angoasați după atâtea campanii electorale, din ‘90 încoace. Am zis să nu-i mai încurajez pe fățarnicii ăștia care, vorba lui Nenea Iancu, „ne pupă-n în bot și ne papă tot, că sătulul nu crede la ăl flămând„, astfel că m-am mulțumit să le urmăresc de acasă malversațiunile transmise prompt și fără rușine, pe mediile online, astfel că nu fac decât să vă relatez ce am înțeles eu, privind pozele și privind postările video de pe Facebook.      

La alegerile PSD Constanța, vorbitorii au rașchetat rumeguș de pe limbă

Foarte adevărată afirmația că istoria e ciclică. România a fost condusă, aproape 50 ani, de un partid unic: Partidul Comunist Român (PCR). Iată că așa-zisa democrație, de după ‘90, nu ne-a priit și ne-am întors la o Alianță comasată PSD-PNL.

Doi într-unul, ca un balaur bicefal lacom vopsit în roșu și galben. Acum lucrurile s-au amestecat: nu știm cine e mai corupt, care gașcă fură mai mult, doar un lucru e sigur – cele două partide ne duc într-o direcție greșită, opusă sensului istoriei. Și asta nu pare să-i deranjeze pe social-democrați sau pe liberali. Dacă România s-a aflat pe marginea prăpastiei, în prezent, trasă-împinsă de coaliția PSD-PNL, țara a făcut un mare pas înainte.

Cel mai mare partid din sala cea mai mică

În Constanța, Alianța funcționează bine: dezastrul s-a generalizat, dauna e totală. Mergem, din greșeală în greșeală, spre victoria finală. Cam asta a fost concluzia Conferinţei de alegeri a Organizaţiei Municipale PSD Constanţa (Partidul Stroe Dumitrache), desfășurată marți, 23 aprilie, în Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor.

Ședința a fost condusă de domn-tovarășul Felix Stroe, șeful organizației județene a partidului luat pe persoane fizice. Boss Felix a luat câteva hârtii vechi, pictate de muște, bătute la mașina de scris cu car mare, moștenită de la ședințele comuniste de pe vremea când era Șeful UTC-iștilor din Marina Militară Română, și a înlocuit sintagma PCR (Partidul Ceaușescu România) cu PSD (Partidul Stroe Dumitrache). Simplu, nu? Evident că discursul său prăfuit a fost plin de bălării, banalități sloganuri ale Epocii de Aur gen: “Ne-am însușit candidaturile propuse, vom alege o conducere statutară ce va reprezenta cu cinste PSD”. “Limba de lemn” a fostului șef al Uniunii Tineretului Comunist (UTC) din Marina Militară, lăcuită ca să pară nouă, luată asiduu la rindea de Sursa Dan a Securității, a produs doar rumeguș rașchetat la sânge de pe mușchiul vorbirii obișnuit să dea mari satisfacții auriculare baștanilor, din toate vremurile, așa că îngrijitoarele din Casa de Cultură au avut ce mătura.

Participanții, după mecle, păreau nostalgici veniți la o ședință de reînființare a organizației PCR. Toți membrii activi în Cluburile de Pensionari pesediste înființate de Mazăre, apropos am văzut-o trasă în poză și pe mumia Cristinei Samoilă de la Casa de Pensii care zice că nu poate să se bucure de senectute pentru că fiind cea mai mare în grad la instituția ce-o călărește n-are cine să-i aprobe decizia de trecere în “rezervă”, fiind în pericol să comită abuz în interes personal.

Sursa: Facebook

Deci, cum ziceam, din pozele parcurse, părea că în primele rânduri se proțăpise un grup de babe reșapate, foste fusiste (membre ale Frontului Unității Socialiste) care, probabil, doreau să se reactiveze. “Organizațiile de Pionieri și Șoimi ai Patriei” aveau și ele un reprezentant răsărit în prezidiu. Răsăuțeanu Costin, băiat ascultător și cumințel, curat pudel. Cățelandrul s-a ales cu prelungirea mandatului de vicepreședinte în timp ce dresorul său de circ, Jupân Dumitrache Inimă Rea, a izbutit performanța să-și confirme mandatul, cum zice Biroul de Presă. Așa cum i-a fost drag și a tânjit din tinerețe, când își supraveghea colegii să se îndoctrineze adecvat la televizor de la Congresele PCR, fostul propagandist de partid a candidat singur și chiar i-a ieșit devenind președintele organizației municipale social-democrate.

Din acel moment, PSD Constanța a fost certificat, cu acte în regulă, Partidul Stroe-Dumitrache!

În Biroul municipal au fost aleși destui “măzăriști” cu gândul la deliciosul pui expirat de pe vremea când actualii lideri pesediști birjăreau Constanța.

Cu patos, burghezul roșu, Felix Stroe a îndemnat să votăm pe doctorul-chirurg Cătălin Grasa ca președinte al Consiliului Județean, însă singura operație pe care n-o poate realiza chirugul e să-i dezlipească buzele șefuțului său de pe bucile curului lui Marcel și nici să scoată hoția și minciuna din capul politicienilor noștri.

Sursa: https://sourceforge.net/projects/icompress/

Într-adevăr, e nevoie de medici: Constanța pare un ospiciu generalizat din care se evadează mai greu decât din “Cuibul de cuci” al lui Jack Nickolson. Dar diagnosticul devine pe zi ce trece tot mai clar: “Nu ne mai facem bine”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.