Acasă Avocatul Diavolului Când își bagă politica coada!

Când își bagă politica coada!

12015
7

Dan MIHĂESCU

Avocatul Diavolulu

Ne-am împuținat. Ne-am rărit rândurile cum s-ar zice.

Marți 30 aprilie zi nefastă pentru redacția Sentinela; colegul nostru, redactorul-șef Manuel Vlăduț a schimbat taberele asumându-și în mod voit poziția sub asediu.

A făcut-o demn, camaraderește, anunțându-și opțiune, în mod onorabil, printr-o demisie pe care ne-a trimis-o după ce Biroul Electoral Municipal Medgidia i-a admis dosarul de candidatură la funcția de Primar, din partea Partidului Alternativa Dreapta.

Nu pot să nu-i urez succes! Atâta timp cât a fost condeier în redacție, s-a purtat exemplar profesional și a fost un reper de moralitate în sancționarea și combaterea tarelor și comportamentelor abjecte ale politicienilor. A dovedit talent, a fost avid să dobândească măiestrie proefională drept pentru care s-a manifestat plenar, abordând variate genuri publicicstice. A fost un bun coleg și un excelent coordonator al redacției. Acestea ar fi și motivele pentru care, zic, m-aș bucura să aibă succes în alegeri. Poate, poate își păstrează comportamentul și atitudinea intransigentă și astfel reușim să-i contaminăm și noi pe ei cu molima onestității!

Altfel, îi reamintesc, de acum politicianului Manuel Vlăduț, că sentinela îndeplinește singurul serviciu permanent în stare de luptă chiar și în vreme de pace!

7 COMENTARII

  1. Deci îl susține pe Valentin Vrabie în continuare la funcția de primar. Felicitări pentru inteligență, se repetă scenariul din 2020, doar că puțin diferit. Tare mă tem că de data aceasta în consiliul local Medgidia vom avea ± 14 consilieri PNL și vreo ± 5 PSD, sau cel mult un singur outsider al vreunu oarecare alt partid. Primarul o să rămână Valentin Vrabie, fiindcă șacalii trag fiecare pentru el, chiar dacă foarte probabil de data aceasta PSD o să obțină mai multe voturi decât în 2020, tot sub PNL o să fie și sub Valentin Vrabie. Așadar singura speranță pentru oraș/municipiu ar rămâne un anume as în mânecă, dacă o să fie posibil să fie folosit, pentru că justiția dobrogeană favorizează infractorii PNL-iști în funcții publice, în continuare! De ce fac acest lucru, alte motive în afară de prostie, trădare și interes mafiot personal, eu nu cunosc, dacă voi știți altele să mă anunțați și pe mine care sunt acele motive?

  2. Așa ți-a ieșit în cafea? De ce nu dai mai bine în bobi? Și când l-am susținut eu pe Vrabie, ca să-l susțin și acum? Sunt printre puținii care au făcut opoziție în acel consiliu.

  3. Succes Manuel Vlăduț. Să iasă cum ți-ai propus și nu uita: leadership-ul nu e despre creșterea ta în sondaje, ci de a-i face pe cei din jur mai buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.