Acasă Utilitare Va fi oprită distribuţia apei în localitatea Băneasa din judeţul Constanţa!

Va fi oprită distribuţia apei în localitatea Băneasa din judeţul Constanţa!

461
0

Luni – 30 mai 2022, se vor executa lucrări de conectare a sistemului centralizat de alimentare cu apă din localitatea Băneasa– județul Constanța, la noua Stație de Tratare apă potabilă, realizată cu fonduri europene prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), informează Biroul de Comunicare al companiei RAJA S. A.

Potrivit sursei citate, în intervalul orar 10.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei în întreaga localitate, situaţie în care abonaţii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă pentru consum și uz casnic, aferent acestei perioade.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL13 – Surse de apă și aducțiuni, Stație de tratare, Stații de clorare etc.,în valoare totală de peste 46 milioane lei cu TVA.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor”, precizează RAJA S. A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.