Acasă Politic Girafa nu există!

Girafa nu există!

650
0

Alin ALEXANDRU ■

Forumul Economic Mondial  (World Economic Forum) s-a încheiat la Davos, surprinzător, în anonimat. Adică o întâlnire cu 2500 de invitați, cei mai puternici oameni ai planetei, care încearcă să schimbe soarta omenirii – Marea Resetare – și mainstream media de peste ocean tace ca porcul în păpușoi.

Adică cei care au stărnit isteria covidului, a războiului, a bolii maimuței nu sunt interesați de părerea celor care decid (sau vor să decidă) cum vom trăi pe această planetă.

Citesc în fiecare dimineață New York Times (NYT) și nu găsesc nicio relatare de la fața locului, niciun interviu, nici tu Klaus Schwab, nici Bill Clinton, nicio sinteză. Singura referire pe larg a apărut când a vorbit Zelensky. Mă uit la canalele americane iar cuvântul Davos nu există, practic.

Sursa:www.weforum.org

La CNN nu ai ce cere din moment ce știrea adevărată despre faptul că Hillary Clinton a comandat marea minciună Trump-Rusia a ținut un minut (mă mir că au dat așa ceva, în NYT nu există) în timp ce minciuna russian collusion a ținut ocupat postul timp de doi ani, 24 din 24 de ore. Și nu numai la CNN, ci în întreagă presă mondială progresistă.

Urmăresc presa canadiană. Absolut nimic despre Davos. Deci când Klaus Schwab l-a prezentat pe Justin Trudeau ca marea speranță a noii lumi care se naște, când numărul doi al Canadei, Chrystia Freeland, este membră în consiliul director al organizației, tu presă canadiană taci. Doamna în cauză trebuie să fi fost la Davos dar noi, prolii, nu știm nimic.

Sursa:klaus-schwab-davos-2022

Tăcerea presei mari se numește-să nu ne mai ascundem după cireș-manipularea prin omisiune. Dacă mainstream media ar vorbi despre World Economic Forum, Klaus, Albert Bourla binefăcătorul cu seringa, ar trebui să explice prolilor-adică nouă- despre ce vor acei oameni puternici. Dacă abordează subiectul marele reset, atunci prolii vor pune întrebări și ei nu vor dezbatere. Acum este mai simplu să înțelegem de ce presa progresistă îi numește conspiraționiști pe cei care vorbesc despre marele reset (posturi mici neplătite de guverne, diferite personalități necumpărate). Și e și mai ușor de înțeles de ce guvernul SUA vroia să înființeze Ministerul Adevărului. Acum ați înțeles de ce autoritățile se dau de ceasul morții să lupte cu dezinformarea de pe rețelele sociale.

Sursa:weforum.orgThe story of Davos 2022 in a nutshell

În mare, manipularea prin omisiune, este o metodă banală care ține publicul departe de adevăratele informații. Ca-n bancul cu olteanul, dacă el n-a văzut girafa înseamnă că girafa nu există. Dacă 90% din oameni n-au auzit de Klaus, înseamnă că el nu există. Prolii nu trebuie să-și bată capul cu întălnirile băieților deștepți.

Pentru că resetul se face, nu se comenteză la televizor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.