Acasă Utilitare Valu lui Traian: Lucrări edilitare la noile reţele de apă şi canalizare

Valu lui Traian: Lucrări edilitare la noile reţele de apă şi canalizare

323
0

Primăria Valu lui Ttraian informează cetăţenii asupra noilor şantiere deschise în comună pentru înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare.

Astfel, conform sursei citate, luni, 24 aprilie, RAJA S.A. începe executarea săpăturilor pentru montarea conductelor de canalizare pe Str. București, porțiunea cuprinsă între Str. Soarelui și Str. Dimitrie Cantemir motiv pentru care traficul rutier va fi îngreunat/blocat până la finalizarea lucrărilor, se arată într-o informare publică a administraţiei locale.

Stimati cetăteni: Va aducem la cunoștință faptul că pe teritoriul comunei se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare. De asemenea, vă informăm că în Cartierul Tinerelui (Zona F) au fost constatate dejecții în rețeaua publică de canalizare, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării au fost racordate ilegal la rețeaua publică de canalizare. Atragem atenția că noile tronsoane nu au fost puse înca în funcțiune şi nu sunt legate la rețeaua centralizată de canalizare și din acest motiv apele reziduale au refulat în partea carosabilă, deversarea de ape uzate menajere fiind strict interzisă. În perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni pentru racordarea la sistemele de utilități publice fără acord de preluare.

În speranța că ați înțeles corect mesajul nostru, vă solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere în rețeaua publică de canalizare până când aceasta va fi dată în funcțiune”, precizează Primăria Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.