Acasă Politic POPORUL CERE: ARDEŢI BISERICILE!

POPORUL CERE: ARDEŢI BISERICILE!

1369
1

Alin ALEXANDRU  ■

Sub conducerea înțeleaptă a lui Justin Trudeau, Canada se laudă în fața internaționalei progresiste cu noi și noi succese în lupta împotriva Domnului, creștinilor și a bisericilor lor.

Profitănd de descoperirea osemintelor unor copii indigeni din rău famatele şi de dramatică amintire centre de naturalizare (eufemistic denumite “pensioane”), a început lupta finală împotriva credincioșilor.

Foto: Alin Alexandru

Journal de Montreal de azi l-a găsit pe un domn Thibault de 63 de ani care a făcut cerere de a se lepăda de biserica catolică. E mândru de asta, e modern. Și aflăm că din ce în ce mai mulți oameni de bine vor să se păgânească, denunţând drept nul asupra lor ritualul Tainei Botezului, la care au fost supuşi, cum ar veni. Există și o asociație – cum să nu fie dacă e cerere – care ajută oamenii să completeze cererile de revenire la starea natural, ante-creştină.

Cum ar veni, canadianul Trudeau a avut o revelație la decesul lui George Floyd, petrecut în altă țară. Că și Canada este rasistă. Și la cererea BLM s-a pus în genunchi. Acum același fante dedicat trup și suflet cauzei progresiste internaționale a descoperit, cu satisfacție aș spune, că această țară este și criminală.

Rasiștii și criminalii, canadienii, după părerea unora, nici n-ar mai trebui să-și sărbătorească ziua națională. Iar noi toți ar trebui să reflectăm adânc la situația ingrată în care am ajuns. Noroc cu Trudeau c-am deschis ochii, el de 1 Iulie va sta în genunchi toată ziua și va reflecta la soarta copiilor indigeni dispăruți și cum să ne reconciliem cu prima națiune, adică cu băştinaşii pe care i-am invadat şi i-am supus. Cu cine să ne reconsiliem nene? N-am văzut prima națiune decât la cumpărat de țigări ieftine la ei în rezervaţie. Am mai văzut Mari Șefi de trib, la televizor, descălecând din F150 cu navigator, care își conduc poporul cu miliardele primite de la govern, în timp ce supușii lor co-etnici, continuă să trăiască în mizerie și administrându-şi droguri.

N-am auzit de un program prin care copii de ai noștri să viziteze rezervațiile, să se joace cu copii indigeni. Ei învață la școală istorii plicticoase ca și cum First Nation ar fi malgaşi, nu canadieni de-ai noștri.

În sfîrșit, acest clovn prefăcut, aflat la conducerea Canadei, n-are nicio treabă cu nativii indigeni.

Dar în politică, orice ocazie e bună s-o folosești. Au fost descoperite oseminte, biserica e criminală în bloc. Și atunci, e firesc să apară personaje cum ar fi un anume Pierre Decary, care susține în articolul cu noua modă a lepădării de credință, că toate bisericile ar trebui arse. Și chiar au început să ardă, până acum patru într-o săptămănă. Cele care au mai rămas netransformate în condominiuri de lux. În aceeași Canadă, a lui Trudeau, doi pastori neoprotestanţi au fost arestați pentru nerespectarea normelor anti Covid, unul dintre ei fiind tărât cu cătușe la mâini pe autostradă (presa centrală n-a scos niciun cuvânt). Au dat interviuri la americani, care încă se agață de credință.

Acest atac sistematic la adresa creștinilor (nu a altor credințe) i-ar face invidioși și pe comuniști, pe bolşevici, stalinişti. Ăsta-i visul de aur al marxismului, tovarăși! Să-i faci pe credincioși să-și dea singuri foc la biserici, să se lepede singuri. Comuniștii n-au reușit niciodată această performanță propagandistică.

Aceste rănduri nu vin de la un tip religios dogmatic, este punctul de vedere al unui om pe care l-a scârbit imaginea triumfalistă a muncitorilor care scoteau crucea din sala de dezbateri a Primăriei Montreal. Cruce care stătea acolo de 100 de ani. Crucea o asociez în primul rând cu tradiția, iar tradiția este dușmanul de moarte al progresiștilor. Ce coincidență! Și comuniștii aveau același dușman, nu-i aşa !

1 COMENTARIU

  1. De la paturile folosite in lazaretele pariziene in epidemiile de variola si aduse bastinasilor din Canada ca pe o vezi-Doamne binefacere – indienii fiind lipsiti de imunitate naturala in fata acestei boli europene, au murit triburi intregi, lasand libere terenurile pentru noii colonisti – si pana la aceste descoperiri macabre, ce vedem este doar lacomia omeneasca in toata uratenia ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.