Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) va găzdui în perioada 20-24 septembrie, Școala de vară internațională cu tema „Nanomateriale și nanotehnologii pentru sisteme energetice avansate”, organizată de către Institutul pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie (INSAE), din cadrul instituției de învățământ superior, informează un comunicat de presă

Potrivit sursei citate, Consiliul Tehnic pentru Nanotehnologii al Organizației IEEE a anunțat la începutul acestei săptămâni că a atribuit către INSAE organizarea în acest an, la UOC, a Școlii de vară „Nanomateriale și nanotehnologii pentru sisteme energetice avansate” în perioada 20/24 septembrie, în coordonarea prof. univ. dr. Eden Mamut.  

La lucrările școlii de vară, ce se vor desfășura în format hibrid, vor fi 50 de participanți studenți din ani terminali de la programe de licență, studenți de masterat și doctorat, tineri cercetători, cadre didactice și alte persoane interesate.

Cursurile vor fi susținute de lectori de la universități din SUA, Marea Britanie, Italia, Olanda și România.

Evenimentul se înscrie în ciclul de manifestări prilejuite de aniversarea a 10 ani de activitate a Institutului pentru Nanotehnologii și Surse Alternative de Energie. 

IEEE reprezintă o organizație globală a cărei denumire provine de la acronimul Institutul Inginerilor din domeniul electric și electronic și include în prezent 395 000 de membrii din 160 de țări.

■ Biroul de presă al Universității Ovidius din Constanța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.