Acasă Social Inconştienţă sinucigaşă în Canada

Inconştienţă sinucigaşă în Canada

929
0

Alin ALEXANDRU ■

Un quebecois negru pe nume Francois Amalega demonstrează în fața școlilor împotriva vaccinării copiilor. Părinții sar în sus de indignare că bieții elevi sunt terorizați de acest personaj. Guvernul, chipurile ascultă, acționează rapid și impun o lege care interzice demonstrațiile în fața școlilor și a spitalelor. Să nu cumva acest șaman Amalega să influențeze mințile crude și curate ale copiilor noștri cu prostiile lui antivax. Iar cadrele medicale să fie lăsate în pace să salveze vieți.

Vineri, 24 septembie, Greta a înviat din pandemie și a chemat din nou tinerii să salveze planeta chiulind vinerea de la școală. Așa s-a întâmplat și la Montreal unde studenții și elevii din unele școli sub atenta îndrumare a profesorilor( salvatori și ei de planetă, of course) și-au construit pancardele obositoare cu zero emisii, salvăm planeta, mai avem 10 ani de trăit, treziți-vă-stiți deja placa. Nu știu de ce mi-am amintit de demonstrațiile faraonice pentru pace organizate de Ceaușescu (în timp ce vindea arme la greu tuturor clienților interesați).

Sursa foto: nypost.com

Și totuși această demonstrație banală la prima vedere mi-a atras atenția. Punctul final al marșului a fost Jandarmerie Royale unde elevii noștri, copii noștri au scandat lozinci interesante cum ar fi DEFUND POLICE, justiție climatică, au cerut deschiderea frontierelor pentru imigranți, descreștere economică și alte concepte anticapitaliste și pro-socialiste pe care mințile lor nu aveau cum să le nască. Virajul climate change către gunoiul ideologic promovat în laboratoare de propagandă și pus în practică prin antifa și BLM nu avea cum să pornească de la copii.

Presa de toate culorile n-a remarcat manipularea ordinară. Nici politicienii prezenți dea-în-boulea la manifestare n-au remarcat amestecul glasurilor de copii cu gunoiul ideologic din fundal. Guvernul se face că plouă. La presă și politicieni nici nu mă așteptam altfel.

Sursa foto: theclimatecenter.org

Uimitoare este însă atitudinea părinților. Prin ce miracol aceeași părinți care săreau de fund că Amalega cu megafonul lui corupe mințile fragede ale copiilor sunt de acord ca aceleași odrasle să ceară dezarmarea poliției, deschiderea granițelor și mai ales abolirea capitalismului (pe care chiar ei, părinții l-au construit)

O alienare sinucigașă bântuie societatea, un vânt de nebunie colectivă în care, din păcate, copii sunt amestecați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.