Acasă Politic Pandemia Libertăţii sub semnul frunzei de arţar

Pandemia Libertăţii sub semnul frunzei de arţar

824
0
Marşul Libertăţii a cuprins toată Canada Sursa The Toronto Sun

Alin ALEXANDRU  ■

Focuri, focuri se întind în Canada. Convoiul libertății început de camionagii prin ocuparea centrului capitalei Ottawa se extinde. Centrul orașului Quebec a fost ocupat de mașini și manifestanți. La fel la Toronto, în Manitoba, la Winnipeg. În Alberta fermierii s-au alăturat protestului și au blocat traficul la granița cu Statele Unite. Mulți alții de pe suprafața Terrei sunt inspirați de canadieni.

           Marmota Trudeau și-a scos o jumătate de cap din bunkerul său secret nu ca să ne anunțe când vine primăvara în societatea canadieană ci că nu are de gând să folosească armata. Măscăriciul se crede în Cuba și manifestă generozitate. Mimează calmul, dar este halit. Știe că polițiștii din Ottawa nu vor ridica un deget împotriva manifestanților. Sunt la fel de supărați ca și ceilalți. Doar politrucii de șefi se agită. Triplul vaccinat cu covid la purtător nu uită mesajul publicitar: vaccinați-vă, vaccinați-vă! Contractul e contract! Trimite plevușcă de partid să-i susțină aberațiile pe la televiziunile cumpărate…cu o singură excepție.

Sursa Twitter Pierre Paul-Hus

           Chrystia Freeland, subalterna lui Schwab la Davos (și viceprim-ministru al Canadei) tace și nu se bagă la înaintare. Așteaptă ca o vulpe cu bale la gură ca Trudeau să-și rupă dinții în truckuri și poate să-i facă vânt. În fond, poate, Internaționala Progresistă și-a dat seama că săracul Justin e slab cu duhul și are nevoie de o mână forte. Așa cum au instalat-o în Noua Zeelandă pe o “deranjată la mansard” care-și ține cetățenii prizonieri de doi ani încoace (bilanț covid în NZ 53 de decedați, doar doi sub 50 de ani la cinci milioane de locuitori).

            Întămplător mi-a căzut în față ziarul Globe and Mail de acum un an în care la capătul unei laude dezgustătoare a Chrystiei Freeland, ziarista se întreba dacă e pregătită Canada pentru ea. De altfel, Schwab se lăuda demult c-a penetrat Guvernul Canadei.  

Sursa The Canadian Press Justin Trudeau&Chrystia Freeland

           Ca în orice revoluție oamenii pornesc de la o nemulțumire concretă și ajung să ceară totul și capul conducătorului pe tavă, pe deasupra. Amintiți-vă de România (sigur nu este aceeaşi situație), au cerut plecarea dictatorului şi imediat apoi abolirea comunismului. Și în Canada, după şapte zile de protest, s-a uitat revendicarea inițială (renunțarea la vaccinarea obligatorie a șoferilor) și am ajuns la eliminarea pașaportului vaccinal și ridicarea tuturor restricțiilor. Dar nu numai atât; este pusă în discuție actuala ordine progresisto-marxistă din țară.

          Camionagii au mai reușit o lovitură. I-au trezit la viață pe conservatori care i-au dat un șut în fund, demult așteptat, lui Erin O’ Toole, paiața de lider non-combat a partidului lor. De acum băieții încep adevărata opoziție.

          În Quebec, premierul provinciei şi lider al Partidului Québécois, François Legault nu se simte prea bine, nu latră prea tare la șoferi doar se cocoșește nițel să nu-l creadă oamenii de bine prea fraier. Nimeni nu mai vorbește de situația sanitară, audiența s-a subțiat. Doar din difuzoarele radiourilor se aud reclamele interminabile cu vaccinul, minunea lumii, ca o placa hodorogita care se tot invarte.

           În lipsa de audiență covid, păpușarii lucrează cu harta globului în față. Se pregătesc de următoarele capitole obligatorii în instalarea marelui reset mondial: penuria generalizată, inflația, sărăcirea în masă, lupta climatica. Hai să vedem ce puteți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.