Acasă Utilitare RAJA opreşte distribuţia apei în mai multe zone din Constanţa

RAJA opreşte distribuţia apei în mai multe zone din Constanţa

698
0

RAJA va întrerupe furnizarea apei potabile din noaptea de miercuri – 11 mai, ora 22.00, până joi – 12 mai, ora 11.00 în mai multe zone din Municipiul Constanța, pentru executarea lucrărilor de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat, din zona Stației de Pompare Caragea Dermen, informează Biroul de Comunicare ale companiei.

Atfel, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din: 

  • cartierele Palazu Mare, Tomis Plus, Boreal și Impact;
  • zona comercială Nord ( Carrefour, Dedeman și Selgros);
  • bd. Aurel Vlaicu, tronsonul delimitat de bd. Tomis și str. Baba Novac.

Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă„, precizează Biroul de Comunicare RAJA S. A.

Investiția face parte din Contractul de Lucrări CL32 – Reabilitare conducte aducțiune Constanța, în valoare de 39.817.836,81 lei cu TVA, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), și constă în înlocuirea conductelor de aducțiune de la nivelul cișmelelor și a stațiilor de pompare Caragea Dermen, Călărași și Palas.

Lucrările urmăresc modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate pentru asigurarea unor servicii de înalt nivel calitativ ce se vor regăsi în îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.