Acasă Zig-Zag Valu lui Traian: Branșări ilegale la reţeua publică de canalizare

Valu lui Traian: Branșări ilegale la reţeua publică de canalizare

333
0

Primăria comunei Valu lui Traian atrage atenţia locuitorilor că în urma inspecţiilor făcute pe şantierele din localitate unde se desfăşoară lucrări de extindere a reţelelor de aducţiune  a apei potabile şi de canalizare au fost identificate potenţiale racorduri ilegale la reţelele publice, informează pagina de Facebook a administraţiei locale.

„Vă aducem la cunoștință faptul că pe teritoriul comunei se desfășoară lucrări de extindere și modernizare a rețelelor publice de alimentare cu apă și de canalizare şi cu această ocazie fost constatate dejecții în rețeaua publică de canalizare, ceea ce înseamnă că mai multe gospodării au fost racordate ILEGAL la rețeau publică de canalizare. Atragem atenția că noile tronsoanele nu au fost puse înca în funcțiune şi ca atare deversarea de apă uzată menajeră este strict interzisă”, arată în mesajul primăriei.

În context, autorităţile anunţă că în perioada următoare se vor face verificări și se vor aplica sancțiuni pentru racordarea la sistemele de utilități publice fără acord de preluare.

„În speranța că ați înțeles corect mesajul nostru, vă solicităm să stopați urgent deversarea de ape uzate menajere în rețeau publică de canalizare până când aceasta va fi dată în funcțiune”, a precizat Primăria Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.