Acasă Utilitare Cartierele de locuinţe din sudul oraşului Constanţa sunt în continuare lipsite de...

Cartierele de locuinţe din sudul oraşului Constanţa sunt în continuare lipsite de apă potabilă

442
0

În continuare, miercuri 14 septembrie a. c,până în jurul orei 12,00, abonații din municipiul Constanța, cartierele CET, Anda, Viile Noi, Km 4-5, Km 5 sunt lipsite de apă potabilă la robinete, urmare a avariei majore surveite marţi noaptea, în jurul orei 20.30, la magistrala de alimentare de la stația de tratare și pompare Palas, conducta cu diametrul de 800 mm, în zona intersecției bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Vârful cu Dor, din Municipiul Constanța, informează Biroul de Comunicare.

În urma decopertării magistralei avariate, echipele de intervenție au constatat necesitatea înlocuirii unui tronson. Săpăturile au fost mult îngreunate deoarece conducta este ancorată în zonă într-un masiv de beton.

Pentru consumatorii din Cumpăna, Agigea, Lazu și Eforie Nord, s-a reluat alimentarea cu apă la presiuni scăzute, în intervalul orar 06.00-09.00 dimineața, urmând ca apa să fie oprită din nou până în jurul prânzului, când va fi finalizată lucrarea. Reluarea furnizării de apă în această dimineață, pentru cele 4 localități, a fost posibilă ca urmare a acumulării unei rezerve de apă pe timpul nopții în complexul Bifurcație Cumpăna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.