Acasă Utilitare RAJA: Citirea consumurilor de apă la gospodării se va face trimestrial

RAJA: Citirea consumurilor de apă la gospodării se va face trimestrial

332
0

Începând cu luna octombrie 2022, angajații societății RAJA SA realizează citirea indexului de pe apometrele de branșament la gospodării o dată la trei luni informează Biroul de Comunicare.

Conform sursei citate, ca și la ceilalți furnizori de utilități, între citiri, facturarea lunară a serviciului de furnizare apă potabilă și/sau canalizare se va face pe baza indexului autocitit transmis de către abonat iar dacă clientul final nu transmite indexul lunar, în termenul stabilit pe factură, determinarea cantității de apă facturată se stabilește pe baza unei medii estimate de către RAJA, în funcție de consumul din perioada similară a anului precedent.

Pentru o facturare corectă, abonaţii din gospodării sunt sfătuiţi să comunice lunar indexul contorului de apă, transmiterea putând să fie făcută fie telefonic, la numărul de telefon 0241.924, tasta 1, fie online în contul de client www.contulmeu.rajac.ro sau în aplicația de mobil RAJA MyAccount.

Totodată, pentru cazurile de neconformitate privind valoarea indexului transmis/facturat, consumatorii serviciilor RAJA pot comunica aspectele semnalate prin intermediul formularului de contact https://rajac.ro/contactati-ne/.

Subliniem încă o dată necesitatea comunicării indexului de către abonați, prin Call Center, în perioada aflată pe versoul facturii, pentru o facturare cât mai corectă a consumului din luna respectivă”, precizează Biroul de Comunicare al RAJA S. A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.