Acasă Sport Corabia marinarilor a trecut și de valul 17, dar mai e mult...

Corabia marinarilor a trecut și de valul 17, dar mai e mult până…departe

688
0

Luigi FRIGIOIU ■

Vineri, 4 noiembrie, în etapa 17 a Superligii, buturuga mică din Mioveni putea naufragia corabia liderului chiar pe malul mării. Deși Farul e pe primul loc iar Mioveni pe ultimul, meciul nu a fost deloc simplu. Semn că nici un joc nu e câștigat înainte de ultimul fluier. Să nu zici hop, până nu treci pârleazul.                                                         

Echipă uzinei producătoare Dacia nu s-a lăsat, ușor, dusă la Remat, deși e cu un picior în liga secundă. Farul a câștigat greu, în ultimele minute, cu un gol norocos înscris de Robert Moldoveanu, inspirat introdus de Hagi pe final.

     ● Dacă Alibec nu e, nimic nu e!                                                                                                            

Când Denis Alibec prinde o zi mai proastă, în atacul Farului nu se leagă mai nimic. Așa s-a întâmplat în meciul cu Mioveni. Datorită situației financiare precare, se vorbește, deja, despre viitoarea destinație a lui Alibec. Ce construia Meșterul Manole, se dărâma a doua zi. Hagi, meșter modern, e obligat să își risipească, mereu, roadele muncii pentru că, în lipsa oricărui sprijin, Farul trăiește, doar, din vânzări.  În acest ritm, e imposibil să construiești o echipă competitivă.                                                                                                                                              

Am trecut, încă, un obstacol dar e nevoie de concentrare maximă. Echipa noastră are un final complicat de sezon. În ultimele 4 etape, sunt 3 deplasări (la Chidia, Sibiu, Voluntari) și doar un meci acasă (cu Botoșani). E greu, dar nu imposibil să realizăm performanța anticipată doar de vizionarul Gică: CONSTANȚA – CAMPIOANA de iarnă A ROMÂNIEI. HAI FARUL!                                                                                                                                    

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.