Acasă Utilitare Constanța: Trafic restricționat pe strada Zorelelor

Constanța: Trafic restricționat pe strada Zorelelor

282
0
Sursa: RAJA SA

În perioada 14 – 23 decembrie 2022, pe strada Zorelelor din Constanţa traficul auto va fi restricționat pe zona delimitată de intersecțiile cu b-dul Mamaia și str. Unirii pentru realizarea lucrărilor de înlocuire a unui segment de aproximativ 70 m din conducta colectorului menajer, cu diametrul de 250 mm, cu o vechime de peste 50 ani, informează Biroul de comunicare al RAJA S. A.

Potrivit sursei citate, din cauza gradului mare de deteriorare a instalației, dar și a zonei și adâncimii la care aceasta este pozată (aproximativ 3 metri), echipele din teren depun un efort susținut pentru a realiza intervențiile, fără a determina disfuncționalități majore în preluarea apelor uzate și fără a afecta infrastructura edilitară existentă în teren (cabluri sau conducte pentru alte utilități).

Pentru realizarea acestor lucrări, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Având în vedere că prin zona afectată circulă mai multe linii CT Bus, pentru a nu afecta transportul în comun, autobuzele se vor putea deplasa în continuare, pe strada Zorelelor, pe un tronson marcat și delimitat cu semne rutiere corespunzătoare.

Investițiile sunt realizate în beneficiul lor pe termen lung, prin realizarea acestora urmărindu-se îmbunătățirea preluării apelor uzate, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor în regim continuu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.