Acasă Utilitare Întârzie reluarea distrubuției de apă în Eforie Nord și Agigea

Întârzie reluarea distrubuției de apă în Eforie Nord și Agigea

183
0

Pentru executarea lucrărilor din Eforie Nord, Lazu, Agigea și Cumpăna, lucrări de conectare a noilor conducte la sistemul centralizat a fost necesară oprirea pompării pe conductele de aducțiune ce pleacă de la stația de pompare Bifurcație Cumpăna. În cursul serii trecute, constructorii au finalizat intervențiile și s-au făcut manevrele necesare pentru reluarea furnizării de apă către consumatorii afectați dar distribuția apei a fost reluată doar către abonații din Cumpăna și Lazu, transmite Biroul de comunicare RAJA SA. 

Din păcate, noaptea trecută una din vanele de pe conducta de aducțiune a cedat. Imediat, colegii de la intervenții au demarat lucrările de remediere, dar a fost necesară sistarea apei din nou către abonații din localitățile Eforie Nord și Agigea. Echipele deplasate la fața locului estimează că reparațiile se vor finaliza astăzi, 08 noiembrie 2023, în jurul orei 14.00. Având în vedere lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare zonă afectată, pe măsură ce rețeaua va intra în presiune.

Vom reveni cu amănunte, imediat ce vom primi noi informații de la echipele din teren și cerem încă o dată scuze pentru disconfortul creat abonaților afectați, cărora le mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care dau dovadă si îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp!”, subliniază RAJA SA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.