Acasă Utilitare 3, 2, 1… START VOT, APA ESTE VIAȚĂ!

3, 2, 1… START VOT, APA ESTE VIAȚĂ!

273
0

Luna lui Mărțișor debutează cu mari emoții pentru participanții înscriși în concursul APA ESTE VIAȚĂ! – ediția 2023 organizat de RAJA S.A. Este timpul să dați sfară în țară pentru ca familia, rudele și prietenii să vă voteze în număr cât mai mare!

Începând de duminică – 04 MARTIE 2023, lucrările înscrise în competiție au fost expuse virtual în cadrul unei galerii speciale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă: 7-11 ani, respectiv 12-16 ani, informează B iroul de Comunicare RAJA S. A.

Votul publicului va fi decisiv în alegerea celor mai inspirate creații artistice care ilustrează cât mai bine conceptul propus în acest an “Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează”.

Lucrările care vor primi cele mai multe aprecieri până la data de 19 martie 2023 – ora 23.00, vor fi declarate câștigătoare. Tot ce trebuie să facă susținătorii este să intre pe pagina de Facebook RAJA S.A. sau să acceseze link-urile https://tinyurl.com/4way9j9d (pentru categoria 7-11 ani) și https://tinyurl.com/3a6kwmev (pentru categoria 12-16 ani) și să folosească butoanele LIKE sau LOVE pentru creațiile favorite.

Și nu uitați că premii cool sunt pregătite să ajungă la câștigători. Pentru fiecare categorie de vârstă, vor fi acordate trotinete electrice, biciclete, hoverboard-uri și vouchere la librăria Cărturești.

Fie ca cei mai talentați participanți să câștige!

Succes tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.