Acasă Utilitare Municipiul Constanța: Se oprește apa în mai multe cartiere din nord

Municipiul Constanța: Se oprește apa în mai multe cartiere din nord

379
0

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta principală de distribuție cu diametrul de 1.000 mm, de la Stația de Tratare și Pompare Constanța Nord, se întrerupe furnizarea apei potabile, de miercuri – 05 aprilie, ora 22.00 până joi – 06 aprilie, ora 16.00, informează Biroul de Comunicare al RAJA SA. 

Astfel, potrivit sursei citate, de lipsa apei vor fi afectați consumatorii din următoarele zone:

          În perioada desfășurării lucrărilor de reparații vor avea presiuni scăzute abonații din: Satul de Vacanță – Complex Dobrogea, Stațiunea Mamaia, Mamaia Nord, Mamaia Sat, Hanul Piraților, Depozitul 10, Tabăra de Copii Năvodari și zona Ecluza Năvodari.

  “Pe lângă complexitatea lucrărilor, intervalul de sistare a alimentării cu apă este determinat și de lungimea instalațiilor, a diametrului acestora, dar și a debitului de apă. Timpul necesar pentru golirea și umplerea rețelei de distribuție din zona afectată poate fi de la 4 până la 6 ore. Prin urmare, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod progresiv în fiecare sector afectat”, informează RAJA.

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.