Acasă Utilitare Programul casieriilor RAJA de Paşte

Programul casieriilor RAJA de Paşte

145
0

Casieriile RAJA și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise în intervalul 14 – 17 aprilie 2023, informează Biroul de Comunicare.

Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), virament bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point sau Westaco.

În perioada sărbătorilor de Paște RAJA SA va asigura continuitatea la nivelul structurilor responsabile cu furnizarea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate.

Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, abonații societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii serviciilor noastre să poată beneficia de acestea la parametri optimi.

Începând de marți – 18 aprilie 2023, societatea își va relua programul normal de lucru.

Publicitate
Articolul precedentNașul, Finul, “preacinstiții” politicieni și lupta lor „eroică”  împotriva pensiilor militare
Articolul următorTeo spune lucruri trăsnite, iar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.