Acasă Utilitare Valu lui Traian: A început modernizarea reţelei de apă şi canalizare pe...

Valu lui Traian: A început modernizarea reţelei de apă şi canalizare pe alte două străzi

253
0

Ca urmare a deschiderii şantierului pentru modernizarea rețelei de apă şi canalizare traficul rutier şi pietonal va fi îngreunat pe străzile Mihail Kogălniceanu și Omurcea anunţă Primăria în Valu lui Traian, într-o informare postată miercuri pe pagina de socializare.

Conform sursei citate, RAJA S.A a început săpăturile pentru montarea conductelor de apă pe Str. Mihail Kogălniceanu și Str. Omurcea până la intersecția cu Str. Cantonului şi din acest motiv traficul va fi îngreunat sau blocat până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, administraţia publică informează că pe sectorul de drum naţional unde au început lucrările de canalizare, gunoiul mejare se va ridica joia, ora 04.00 iar locuitorii de pe ambele sensuri de circulaţie ale drumului naţional sunt sfătuiţi să scoată tomberoanele din curţi în timp util, autogunoierele ne având posibilitatea să revină pe tronson.

De asemenea, din cauza faptului că pe tronsonul cuprins între intersecția străzilor Mihai Eminescu cu Hasancea până la str. Credinței, se efectuează lucrări de asfaltare, nu se poate ridica gunoiul iar cetățenii sunt rugați să scoată deșeurile luni, până la ora 8:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.