Acasă Utilitare Se oprește apa în Costinești și Schitu

Se oprește apa în Costinești și Schitu

215
0

La Complexul de Înmagazinare-Pompare (CÎP) Costinești se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte de alimentare cu apă la rezervoarele de înmagazinare aferente acestuia. Pentru realizarea acestor operațiuni, se va întrerupe furnizarea apei de marți – 06 iunie 2023, ora 22:00, până miercuri – 07 iunie 2023, ora 06:00,informează Biroul de comunicare RAJA SA.

Ptrivit sursei citate, în perioada aferentă lucrărilor, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile Costinești și Schitu.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL 41 – “Surse de apă, rezervoare, stație de pompare, stație de clorare, rețele de incintă din comuna Costinești, reabilitare Gospodărie de Apă Eforie Nord, stație de clorare și instalare grup de pompare pentru localitatea Agigea. Reabilitare conducte de aducțiune GA Constanța-Sud-Lazu-Agigea-GA Eforie Nord, Reabilitare conducte de aducțiune GA Eforie Nord-Agigea” în valoare totală de aproximativ 77 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.