Acasă Cetăţeanul supărat Naşu şi cu finu au speriat Căminu!

Naşu şi cu finu au speriat Căminu!

8723
2

Luigi FRIGIOIU  ■

“Ziua Copilului” în comuna Nicolae Bălcescu, din judeţul Constanţa: 
Primăria PSD „La Nașu și Finu SRL” a organizat o paranghelie grețoasă cu glume porcoase 
Participanți: pesediștii, pușcăriașii și polițaii
Invitați: Axinte și Felix a lu Axinte de la “Vacanța Mare Parlamentară”

Primăriile penale spală bani prin tot felul de investiții inutile, udate de petreceri jenante. Primăria PSD N. Bălcescu e condusă de doi infractori. Nașu’ Mitică Timofte zis „Corbu” și Finu’ Lucian Timofte zis “Done”. Nașu Mitică e, deja, condamnat definitiv la pușcărie, fiindcă a furat terenurile oamenilor din comună. În mod normal, el își execută pedeapsa la Spitalul Județean unde se ocupă cu îmbălsămarea. Dar nu se dă plecat de lângă primărie, salivând ca câinele la ușa măcelăriei. Finu Lucică urmează și așteaptă, nerăbdător, sentința.

Pe 1 iunie, cei doi au inaugurat, cu tam-tam, un “balon sportiv”. Comuna N. Bălcescu – cu străzi neafaltate total, fără canalizare și gaze – are nevoie de balon, așa cum unui chel îi trebuie o tichie de mărgăritar. Precizăm că în localitate există un stadion unde joacă Recolta Nicolae Bălcescu (Liga a V-a), un teren al Clubului Sportiv plus o bază sportivă modernă, începută demult, dar neterminată pentru că Nașu și Finu au “păpat” banii din Primărie.

De fapt, singura investiție finalizată de Primăria Nicolae Bălcescu e Palatul fiicelor lui Timofte, de pe str Petru Vulcan, pe malul mării, în valoare de 1 milion euro! Adresa e ușor de găsit: în curte și pe stradă e garat un parc auto format din limuzine și gipane, proprietatea familiei.

Ca să-și amplaseze balonul, Nașu și Finu au demolat, cu dispreț, magaziile locuitorilor din două blocuri, unde depozitau lemne, varza murată, un castravete, o gogonea…

La sindrofie, nu putea lipsi Jupânul PSD Constanța, Felix Stroe. N-am înțeles motivul vizitei: ca să mai lingă niște blide sau să delecteze pesediștii locali cu vorbe de clacă și de șatră din Simileasca-Buzău, cartierul întunecat de unde se trage? Bețiveala a avut loc la bodega lui Mimi “Ceaușeasca”, cum e alintată consoarta Corbului bătrân. Au participat pesediștii, cei doi pârnaiști-șefi ai comunei și polițiști în uniformă! Cu siguranță, „gaborii” au prevenit o eventuală evadare a tandemului infracțional Naș Mitică-Finu Lucică. „Organe” în sală dar și la gura invitatului Axente, bufonul serii, care s-a întrecut în glume porcești. Spre deliciul doamnelor pesediste venite la cârciumă cu copiii minori de mână. La petrecere era așteptat ginerele Corbului, Șerban Gheorghiu, lăutarul-afon, pantomim la Brâulețul. Dar și dulapul cu ochelari, Laura Stroe Abi-Bulă, directoarea incompetentă a Centrului Județean Cultural, nepoata Jupânului Felix.

Cei doi au rămas blocați în coloana interminabilă de mașini pe podul de la Ovidiu, aflat în continuă reabilitare. Păcat. Au ratat ultima reprezentație, pe bani publici, a cuplului PSD penal din Nicolae Bălcescu, Mitică-Lucică. Justiția trebuie să facă dreptate în Primărie. Vine canicula. Ca într-o famile tradițională, Finul trebuie așezat lângă Nașu. La răcoare!

2 COMENTARII

  1. SCÂRBĂ SI UMILINȚĂ! Asta îmi provoacă toate lucrurile astea. Iar noi, ne lăsăm că de fiecare data neatinși de aceste jigodii in timp ce copii noștrii sau nepoții noștri sunt tratați cu dispreț RUȘINEEEEEE

  2. Felix Stroe alt milionar declarat care lucreaza la stat, mai sa fiu al naibii ce constiinta are…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.