Acasă Utilitare Judeţul Constanţa: Se oprește apa în localităţile Ștefan cel Mare, Faclia și...

Judeţul Constanţa: Se oprește apa în localităţile Ștefan cel Mare, Faclia și Saligny

364
0

Pentru înlocuirea unui tronson și implicit realizarea operațiunilor de bypass pe conducta de aducțiune din orașul Cernavodă (zona pod CFR), se va întrerupe furnizarea apei potabile de miercuri – 21 iunie 2023, ora 08.00, până joi – 22 iunie 2023, ora 08.00, informeazăBiroul de Comunicare RAJA SA.

       În acest timp, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

–      Sat Ștefan cel Mare (zona delimitată de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);

–      Sat Faclia (tronsonul cuprins de DN22C și Canal Dunăre – Marea Neagră);

–      Sat Saligny;

–      Strada Valea Cișmelei;

–      Centrala Nucleară Cernavodă și Jandarmeria.

          Investițiile fac parte din Contractul de lucrări – CL24 – Rețele apă Cernavodă, Făclia și Tortoman. Aducțiuni Făclia, Cernavodă. Rețele de canalizare Cernavodă, Satu Nou și Mircea Vodă, în valoare de aproximativ 56 milioane lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Utilizatorii afectați de această lucrare sunt sfătuiţi să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea serviciilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.