Acasă Utilitare Se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța

Se oprește apa pe mai multe străzi din municipiul Constanța

280
0
Publicitate

Miercuri – 21 iunie 2023, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei potabile pentru executarea lucrărilor de racordare la sistemul centralizat a noii conducte de alimentare cu apă de pe strada Ion Alexandrescu din municipiul Constanța, transmite Biroul de Comunicare.

Pe timpul desfășurării lucrărilor, în intervalul orar 08:00 – 21:00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de : bd. Tomis – bd. Al. Lăpușneanu – str. Barbu Ștefănescu Delavrancea – str. Soveja – bd. Tomis, precum și cei arondați punctelor termice 54, 55 și 56.

Investiția face parte din Contractul de lucrări CL2 Rețele apă și canalizare în zona centrală a Municipiului Constanța – Lot 2, în valoare de aproximativ 20 mil. lei, derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Se recomandă, utilizatorilor afectați de această lucrare, să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și de distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.