Acasă PAMFLET O nouă înşelătorie. Permise auto de vânzare pe Anunţuri gratuite Constanţa

O nouă înşelătorie. Permise auto de vânzare pe Anunţuri gratuite Constanţa

11860
2
Imagine demonstrativă preluată
Imagine demonstrativă preluată

Dan MIHĂESCU  ■

După ce noul Ministru al Justiţiei (MJ), Alina Gorghiu, a decretat: ”STOP voievozilor de pușcării!” la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Poarta Albă, din judeţul Constanţa, imediat prin mecanismul democratic “piatră, foarfecă, hârtie” au fost aleşi fără tulburări, noii jupâni.

Spre exemplu la “Secţia de activităţi lucrative în regie proprie, ateliere, prestări servicii şi producție bugetară pentru venituri” noul jupân s-a angajat să dubleze veniturile, astfel că odată cu fabricarea plăcuţelor de înmatriculare auto pictează şi permise de conducere pentru toate categoriile solicitate.

Anunţurile au inundat imediat internetul şi clienţii au început să curgă pe bandă rulantă, mai ales pentru “specialitatea casei” – copii după permisele auto suspendate. Dehh, e vară, sunt tentaţii, sunt atracţii, gaborii îşi fac de lucru, strică plăcerea la băieţi cu alcoolteste, cu drogteste, astfel oricând e bine să ai o dublură în buzunar, că oricând poţi să rămâi fără permisul original.

Uite aşa s-a înroşit internetul, cu facebook cu tot, de anunţurile amabile ale săritorilor, artiştii tatuatori din spatele gratiilor reprofilaţi care vor să dea o mână de ajutor tocmai din fundul pământului, de la Poarta Albă. Şi drept dovadă că are balta peşte, curierii şi-au rupt probabil roţile pe drumul penitenciarului cu mandatele poştale pentru serviciile prestate de artiştii desenatori ai atelierului.

Bizarele anunţuri care au spart piaţa “momelilor artificiale”, înghiţite cu tot cu cârlig, sună cam aşa pe Facebook pe pagina Anunțuri Gratuite Constanța: Iona Chereches/ Bună ziua, scrie-ne în privat pentru a-ți obține permisul de conducere. Mulțumesc.

Dar Facebook abundă în pagini pe alese; totul este să te hotărăşti ce fel de permis auto vrei. Pur şi simplu ritmul de proliferare este atât de mare că nu reuşesc administratorii websiteului să le închidă cu aceiaşi viteză cu care sunt activate aceste pagini cu anunţuri false. Dar şi cotizanţii pe adresa confidenţială a Penitenciarului Poarta Albă, la fel de mulţi, căci dacă ar lipsi cererea nu ar fi nici ofertă.

Bine măcar că noii voievozi de puşcărie din mandatul noului ministru au găsit soluţii să sporească stabilitatea financiară a beneficiarilor de servicii penitenciare, că dacă ai un ban în plus în buzunar îţi creezi şi confortul dorit, nu-i aşa?    

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.