Acasă EDITORIAL Salvați Europa de terorismul islamic!

Salvați Europa de terorismul islamic!

21586
1

Manuel VLĂDUȚ ■

Ați simțit vreodată gustul metalic al fricii? Dar șuieratul sinistru al unei rachete înainte de impact, l-ați simțit? Ori lătratul sacadat al mitralierei, însoțit de sfârâitul uscat și iute al glonțului înfipt lângă tine? Știți cum miroase sângele și moartea, sau cum arată un camarad zdrobit de schije?

Pentru cine știe toate astea doar din filme vă urez; „Bun venit în lumea RĂZBOIULUI… ce ne pândește pe toți, cu zâmbet hâd!

Sunt unul dintre cei care au luptat împotriva terorismului în operațiunea Afganistan – “Enduring Freedom” – 2006. Sunt mulți ani de atunci dar amintirile sunt tot atât de vii de parcă totul s-a petrecut ieri!

Astăzi, în Israel, Gaza, povestea se repetă. La o altă scară, la un alt nivel… Se zice că Israelul a avut parte de propriul său “11 Septembrie” și, în continuare, mizele sunt aceleași ca și atunci: eradicarea mișcării teroriste islamice Hamas – aceeași mizerie islamistă ca  Al Qaeda / Talibani și izbânda democrației.

Ce este diferit? Explozia mișcărilor de stradă islamiste fardate într-unele pro-palestiniene, în întreaga Europă și în lume, ura nedisimulată împotriva evreilor și mai ales, ura viscerală a populațiilor și migranților musulmani împotriva civilizației europene, a democrației occidentale… În general, împotriva a tot ceea ce a însemnat bunăstare și ieșirea din mizeria și sărăcia orientală pentru acești străini primiți, hrăniți și protejați de ecosistemul instituțional european!

În timp ce România este ținută la porțile Schengen, pepiniera terorismului islamic se află chiar în inima Europei: Bruxelles, Paris, Londra, Berlin…sunt capitalele continentale unde pâlpâie amenințătoare flacăra purificatoare a jihadului.

Este uimitor cum, după masacrele Hamas neprovocate din Israel, după ce acești primitivi fanatici au decapitat, ars, împușcat, violat fără milă copii, femei, bătrâni evrei în țara lor, toate aceste mase de arabi musulmani sau chiar cetățeni europeni ori americani cu origini islamice, au ieșit în stradă pentru a susține o cauză a palestinienilor islamiști care au generat și au girat aceste crime abominabile!

Cum poți susține cauza unora care au generat aceste acte barbare de nedescris? Cum li se permite acestor degenerați să manifesteze în Europa, fără să le pese de crimele Hamas?  

De ce autoritățile statale nu iau măsuri împotriva celor care susțin crima? Cunoaștem de mult timp modul de acțiune al acestor islamiști fără scrupule în miezul Europei! Acești străini perfizi nu se vor integra niciodată în cultura occidentală…pentru că nu vor asta! Pentru că își cunosc foarte bine drepturile acordate de autoritățile occidentale, conform regulilor democratice, dar și propriule interesele. Și pentru că pot! Nu există nici cea mai mică scuză la adresa crimelor și terorismului practicate cu premeditare de adepții și membrii oricărei mișcări islamiste, fie ea Hamas, Stat Islamic, Hezbolah, Al Qaeda, Talibani etc. cum nu există nici o scuză, în a sprijini în orice fel sau a aproba aceste atrocități! Acești primitivi Hamas nu sunt luptători; sunt doar niște sălbatici criminali, mânați de ură și fanatism, conform îndoctrinării islamiste dogmatice primite.

Ați văzut vreun act terorist săvârșit de creștini împotriva islamului? Ați auzit în ultimii ani, de vreo acțiune teroristă înfăptuită în Europa sau altundeva, de altcineva decât de teroriști islamiști? Vreți ca haosul să se extindă peste bătrânul continent în timp ce asistăm neputincioși cum ni se distruge civilizația? Să privim forțat (cine mai rămâne în viață!) execuții publice pe stadioane? Să acceptăm ca fiicele noastre să primească vălul Islamic în timp ce sunt dăruite ca neveste “războinicilor” jihadiști?

Poate că a venit timpul ca toți acești „neintegrați” să primească ceea ce li se cuvine: integrare obligatorie sau expulzare! Să meargă să trăiască „bine” și conform iubitei lor „Sharia” – legea islamică, la ei acasă: în praful și sărăcia Orientului!

Poate că este vremea ca autoritățile Uniunii Europene, inclusiv cele ale statelor membre, să pună capăt pretențiilor acestor islamiști aici, în propria noastră casă, Europa!

Iar noi, până nu va fi prea târziu, am face bine să ne coalizăm în jurul idealurilor comune a Civilizației Europene, într-o veritabilă cruciadă contra Terorismului Islamic.

Altfel, Europa și civilizația ei nu va rămâne decât o ruină în urma acestor barbari!

P. S. Inițiativa este valabil adresată și amatorilor de niscaiva democrație moscovită!

Sursa foto: www.digi24tv.ro, www.stirileprotv.ro, www.playtech.ro, Facebook.

1 COMENTARIU

  1. t
    Teribil mesajul!
    Din pacate europenii s-au cam molesit si se lasa calcati in picioare de toate liftele pagane.
    Oare cand se vor trezi autoritatile din statele cele mai dezvoltate sa o mai lase mai usor cu democratia si aduca linistea pe strazi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.