Acasă Utilitare Se oprește apa în localitatea Eforie Sud

Se oprește apa în localitatea Eforie Sud

200
0

Pentru conectarea noilor conducte de alimentare cu apă de pe străzile Mihai Viteazu, Munteniei, Cantacuzino, Transilvaniei și Mărăști, la sistemul centralizat de distribuție a orașului Eforie Sud, județul Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de miercuri – 25 octombrie 2023, ora 22.00, până joi – 26 octombrie 2023, ora 22.00, transmite Biroul de comunicare.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din localitatea Eforie Sud.

Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL9 – Reabilitare rețele de distribuție, rețele de canalizare Eforie Sud, județul Constanta”, în valoare totală de aproximativ 18 milioane lei.

Utilizatorii afectați de această lucrare trebuie să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.