Acasă FOILETON Râsu’ – plânsu’ cu Luigi!

Râsu’ – plânsu’ cu Luigi!

6265
0

Dan MIHĂESCU ■

Are prietenul și colegul meu, gazetarul Luigi Frigioiu o noblețe și o generozitate sufletească ce-i conferă tăria de caracter și forța morală de a trece peste toate nemerniciile cu care-l îmbrățișează viața, încât nu-mi pot imagina o persoană mai tonică decât el.
Iată, spre exemplu deunăzi îmi povestește cum un nemernic de fost primar din comuna unde este el profesor, condamnat penal pentru mânării, l-a dat în judecată tocmai pentru că a făcut publică, cum s-ar zice, sentința de condamnare definitivă dată de tribunal.
Vă dați seama ce nebunie de reclamație trebuie să judece magistrații?

Mi-aduc aminte că pățisem și eu așa cu alt funest celebru, ex rectorul de la Ovidius, Dănuț Epure, care tot așa m-a amenințat că dacă mai pomenesc odată în presă despre rușinea lui, cum că a fost prins în flagrant cu mită și condamnant la închisoare cu suspendare, mă dă în judecată pe motiv că-i pătez imaginea. Doamne în ce lume trăim?!

Dar Luigi cică s-a mai procopsit cu o „reclamație grea” la dosar, din partea sopranei Daniela Vlădescu…Venerabila artistă l-a reclamat la o judecătoare, direct în instanță, că se ține după ea…

Vă dați seama la ce nebunie s-a ajuns? El 62 ea 67. Și soția lui Luigi, Geta, în sală, cu buchetul de flori refuzat de soprană, în mână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.