Acasă PAMFLET SuperMercato: Echipa ProRomânia Constanța s-a transferat la Clubul Liberal

SuperMercato: Echipa ProRomânia Constanța s-a transferat la Clubul Liberal

9157
1

Dan MHĂESCU ■

Pentru că nu s-a stabilit încă data alegerilor locale și parlamentare și pe de altă partea nici „regulamentul” nu permite operarea de transferuri fără penalități pentru jucătorii care-și aleg alte cluburi cât timp este în derulare campionatul, președintele Clubului Liberal al județului Constanța, Bogdan Huțucă, ne-a invitat la o conferință de presă ca anunțe că până la încheierea actualei legislaturi, echipa județeană ProRomânia-Constanța va evolua sub culorile galben-albastru, la Categoria Onoare, în baza unui împrumut.

De fapt, atât Bogdan Huțucă cât și Răzvan Filipescu – căpitanul jucător de la ProRomânia-Constanța, au ambalat în expresii regulamentare realitatea faptului că toți cei care l-au însoțit pe carismaticul lider constănțean în aventura s-a de centru-stânga, alături în partidul lui Mickey Mouse, au decis să performeze politic, mai departe, în clubul PNL.

Răzvan Filipescu a declarat că echipa cu care vine are jucători devotați în 31 de organizații locale din județ și că la noul club va continua să dezvolte proiectele pentru îmbunătățirea infrastructurii de sănătate, a rețelei de drumuri spre sudul județului și de  dezvoltare a învățământului.

La rândul său, Huțucă a subliniat că aportul echipei ProRomânia va fi definitoriu în județ pentru consolidarea organizațiilor din anumite localități și pentru maximizarea rezultatelor la viitoarele alegeri.

“Dacă în urmă cu patru ani, în județul Constanța, am obținut cele mai mari rezultate din istoria partidului astăzi avem cea mai consolidată baza de candidați să câstigăm”, a subliniat liderul liberal.

În context, Huțucă a anunțat că nu i-a promis lui Răzvan Filipescu, ab initio, banderola de căpitan pentru candidatura la șefia Consiliului Județean și că vor mai fi prezentate și alte achiziții de marcă din campionatul local.

În urmă cu patru ani Filiala PNL Constanța a câștigat 31 de primării, inclusiv pe cea a Municipiului Constanța și Consiliul Județean Constanța.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.