Acasă PAMFLET Constanța: Un important lider politic național demascat ca spion dublu

Constanța: Un important lider politic național demascat ca spion dublu

3321
0
Sursa: timpul.info
Sursa: timpul.info

Dan MIHĂESCU  ■

Despre Bogdan Huțucă se mai zicea că ar fi sub acoperire. Ba unii care-l știu mai bine spun că atunci când umbla descoperit  era mai tot timpul răcit, iarna, și că de aia ar fi acceptat ideea în cele din urmă…Nu-mi ocupam eu mintea cu astfel de aluzii tendențioase, întețite mai ales după ce omul și-a continuat ascensiunea profesională și politică la nivel național, conștient că doar vulpile care nu ajung să guste din struguri împrăștie zvonuri că ar fi acri, dacă nu-mi atrăgea atenția, recent, o postare de pe site-ul Timpul, a cărei lectură te face să crezi că Huțucă nu e doar acoperit ci joacă și la două capete.

Polutia Presei

Dublu spion, cum s-ar zice în lumea asta a colportorilor de zvonuri în presă. Onorabilul Radu Vladimirescu, pesemne os din osul strămoșului Tudor Vladimirescu, cel pățit cu trădările și trădătorii acoperiți, dezvăluie că: “Falanga PSD din PNL îl are ca principal exponent pe actualul președinte al liberalilor, Bogdan Huțucă. Sub aparența unei lupte pe viață și pe moarte duse cu PSD la nivel de postac, gurist și semnatar de comunicate de presă, deputatul liberal este, în realitate, releul dintre cele două partide”.

Și, curajosul autor își susține demascarea cu argumente futile, la obiect: “Pe ce ne bazăm afirmația? Pe „istoria care își bate joc de cei care o cunosc, repetându-se”, după cum bine spunea Nicolae Iorga”, subliniază pertinent Radu Vladimirescu.

Și cu mare talent de investigator, fără acoperire, publicistul dă în vileag cea mai mare parte din activitatea politică a lui Huțucă: ce lapte liberal a supt, cine-i schimba pamperșii la TNL, când a mâncat și cine anume l-a servit cu mere rase cu aromă de trandafir și dacă a gustat și din portocală? Dar banane galbene de la cantina partidului? Morcovi, a avut vreodată…?  Deci totul, totul este dat în vileag, țiplă, Zeiss – cum se zice la Cotroceni.

Iar în finalul anchetei, Vladimirescul îi pune bomboana pe colivă și din două paragrafe măiestrite mi-ți-l face KO pe cel care n-a știut să se acopere suficient de bine ca să n-o încaseze așa urât dovedindu-l de “minciună în falș”, vorba lui Nicolae Ceaușescu. Astfel înțeleg că Huțucă care îmbrăcat cu echipamentul echipei PNL, mai trage la poartă și pentru PSD a încheiat nu-ș ce înțelegere ocultă, transpartinică, transpolitică, transsucită (și pe tema ideologiei de gen puteți continua fiecare cum vă place) prin care cele două partide și-ar fi împărțit jucăriile din administrația locală și județeană, la Constanța. Deci, sugerează Vladimirescul, PNL o să-și adjudece Primăria Constanța, la următoarele alegeri, iar PSD – Președinția Consiliului Județean, și vezi doamne de aia, chipurile, l-au repudiat liberalii pe Lupu, ca să-l ia socialiștii cu scaun cu tot. Aici m-am cam încurcat că din fractura logică n-am reținut dacă Lupu a fost făcut dublu agent de către dublul spion și dacă o să opereze în spatele liniilor inamice pentru PNL sau și pentru PSD, dar probabil vor mai urma demascări…

Ce-i drept, am văzut și eu imagini prin presa locală cu PSD-iștii constănțeni, respectuoși cu tradițiile arhaice cum sunt ei, care în lipsa Ursului au plecat la colindat cu Lupul. La Primăria Lumina, spre exemplu, s-au prin în colindă renumiții folcloriști: nea’ Nicu Moga, Marian Gâju, Dumitru Chiru și alți hămesiți iar haitei PSD-iste i s-a așezat în capul mesei și Lupu, declarat maidanez liber de contract cu eticheta “curat șacal”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.