Acasă Feisbucisme Internauții au prins cioara vopsită pe gardul lui Ovidiu Cupșa  

Internauții au prins cioara vopsită pe gardul lui Ovidiu Cupșa  

11119
0

Dan MIHĂESCU ■

Motto: Cateluș cu părul creț,

Fură rața din coteț.

El se jură că nu fură

Dar l-am prins cu rața-n gură

Și cu ou-n buzunăr.

…Vrea la Sfatul Popular!

M-am spart de râs marți dimineață, deși ziua se anunțase destul de anostă. Nici nu mă arunc bine în devălmășia internetului și la o timidă răsfoire a Facebook-ului mă năpădesc impresil, opiniile și injuriile la adresa onorabilului Ovidiu Cupșa, proaspăt înrolat în Oastea Domnului…a domnului Simion și Teodosie și restul se știu ei.

Omul a zis că nu vrea nimic altceva anul ăsta decât Primăria Constanței, pe persoană fizică. Și pentru asta și-a luat ca vehicul politic partidul AURică. Că-i mai curat, mai imaculat, că n-a fost la guvernare, n-a furat, n-a luat, n-a mâncat, nici gura nu-i miroase, nici lui, nici partidului… Și ce să vezi, internauții cum ziceam s-au trezit potopiți de mesajele lui Cupșa Candidat cum că să-l voteze, că el e singurul care merită… Doar că ce să vezi, mesajele veneau de pe fosta pagină de Facebook a CERONAV, unde fusese Cupșa voievod vreo 12 ani, și pe care a confiscat-o și a transformat-o în pagina sa de campanie electorală.

Odată descoperită mânăria, îi las pe cititorii Sentinela, să se delecteze cu potopul de aprecieri la adresa onestului politician AUR, prins cu cioara vopsită pe la tâmple,culese de pe Facebook și redate ad-literam. Apropos, ziceam în titlu că internauții au prins cioara vopsită pe gardul lui Ovidiu Cupșa, dar să știți că în spatele gardului nu era niciun leopard, era doar o hienă lihnită. 

Vlad Lisiu

Îl urmăream pe Cupsa asta și Ceronav-ul pentru ca eram direct interesat să văd ce se întâmplă la centrul care deținea monopol pe cursurile IMO. Dar ce să vezi … el avea Ceronav-ul pe persoană fizică… ceva timp în urmă a sărit cu gura mare fina-su’ ăla Marius Tutuianu… “marele comandant “ de la ACNR , mare susținător AUR… împreună cu tzatzta de nevastă-sa , Ramona psihooloaga … deci Cupsa asta de fapt ieșea pe la ziare și TV și vorbea numai de el … ceilalți din Ceronav nu aveau nici unul loc de el … oare nu exista nici un expert mai brav pe acolo care să vorbească despre Ceronav … nu?!!!… Cupsa asta era ambasador, vicepreședinte IMO?!!!, mare salvator, karatist, gigolo ( divorțat și de actuala nevastă ), biker…. superman…
Acum a schimbat numele paginii Ceronav ….

Monica Doina Petre

Nu înțelegeam eu cum de am ajuns să fiu „tag-uita” toată ziua-bună ziua” de dnul Cupșa la diverse sondaje ale dumnealui, etc. Acum am răspunsul: doar fiindcă fusesem urmăritor al CERONAV, iar dumnealui ne-a „transferat”, fără acordul nostru, pe toți cei care urmăream CERONAV pe pagina proprie „Susținem Ovidiu Cupșa”!!! Rușinica, dle Cupșa!

Liviu Dinu

Monica Doina Petre Asta nu-i nimic!Genul asta de învârtiți fac orice să-și atingă scopul!

Alecu Covaci

Acest Cupsa e un parazite politic, un mare ZERO in materie de navigatie, a facut UN voiaj ca 3 de masina, dupa care s’a bagat la pupatu de cu*uri prin birouri. Si acum rasare ca mare „profesor” si „expert”, „ambasador” autointitulat in navigatie. Un JEG politic. Jeg ca toti Auristii parveniti pe pile su relatii. Trebuie zvarlit afara de acolo si de la facultate.

Ramona Nicoleta Tutuianu

La ceas de taina in noapte …

„Pe unii oameni, cu totul protivnici, binefacerile îi îmblânzesc. Pe invidios însă, binefacerile mai mult îl înrăiesc. Cu cât invidiosul are parte de mai mari binefaceri, cu atât mai tare fierbe de ciudă, mai mult se supără şi se mânie. Mulţumind pentru darurile primite şi mai mult se cătrăneşte de purtarea binefăcătorului. Ce fiară nu întrec ei prin cruzimea lor? Câinii, cărora li se aruncă o coajă, se domesticesc,leii, cărora li se poartă de grijă, se îmblânzesc. Invidioşii însă, mai mult se irită când li se arată îngrijire şi atenţie.” Va mulțumesc pt grija pe care o purtați familiei mele ! Sănătate.

PS :poate totuși aveți decența să va spuneți și adevaratul nume .

Simona Manea

Cupsa i-a dat si un post calduț la Ceronav finului sau Țutuianu

Vlad Lisiu

Ramona Nicoleta Tutuianu…ai vorbit când trebuia să taci … tu ai scos familia la înaintare … și te-ai făcut purtătoare de cuvânt a lui barbactu’ … zici ca sunteți Sosoaca și Silvestru …

Quod erat demonstrandum !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.