Acasă Alegeri 2024 Candidaturile lui Florin Mitroi și Vergil Chițac au fost aprobate...

Candidaturile lui Florin Mitroi și Vergil Chițac au fost aprobate de conducerea națională a PNL

12789
0
Sursa:PNL Constanța
Sursa:PNL Constanța

Biroul Politic Național al PNL a validat joi 21 martie candidaturile lui Florin Mitroi și Vergil Chițac la funcțiile de Președinte al Consiliului Județean, respectiv Primar al Municipiului Constanța, transmite biroul de presă al partidului.

Anterior, pe 15 martie, forurile statutare ale Organizaţiei Judeţene PNL Constanţa aprobaseră candidatura la Preşedinţia Consiliului Judeţean, Constanța a lui Florin Mitroi, Primarul comunei Valu lui Traian precum și susținerea lui Vergil Chiţac la o nouă candidatură pentru funcția de Primar al municipiului reședință de județ.

„Florin Mitroi, Primarul localităţii periurbane Valu lui Traian, cu cinci mandate la activ a fost reales în 2020 cu peste 90% din voturile cetăţenilor. În ultimii 20 de ani, sub administrarea lui Florin Mitroi, comunitatea din Valu lui Traian a avut o ascendență spectaculoasă ajungând ca de la numai 8 mii de locuitori, la recensământul din 2002, să numere astăzi astăzi la peste 30.000 de suflete și una dintre cele mai urbanizate și bogate comune din România, dezvoltat[ mai ales prin atragerea finațărilorprin programe europene și finanțări de la bugetul național”, se arată în comunicatul PNL.

La rândul lor, despre Vergil Chițac indică faptul că este primul membru al Partidului Național Liberal ales în funcția de Primar al Constanței după 1990.

„Datele publice arată că sub administraţia Vergil Chiţac în municipiul Constanța a fost reabilitată reţeaua de termoficare şi s-au pus bazele pentru construirea unui nou CET, totul cu fonduri din programe structurale europene şi PNRR. Constanța, de asemenea, este singurul municipiu reşedinţă de județ din România care a scăzut în această iarnă gigacaloria pentru consumul casnic. În seria de realizări din Constanţa ultimilor trei ani şi jumătate se înscrie: asfaltarea principalelor bulevarde, amenajarea unei zone de mobilitate urbană, lucrări la reţeaua de iluminat public, lucrări de extindere a spaţiilor verzi din parcurile principale ale oraşului sau reabilitări ale principalelor unităţi de învăţământ. Constanţa Marilor Proiecte este sloganul cu care Vergil Chițac, primarul în funcţie, se prezintă în faţa alegătorilor, cu investiţii de 5,3 miliarde de lei realizate în mandatul său”, precizează PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.