Acasă Utilitare Constanța: RAJA blochează circulația pe str. Mihai Viteazu

Constanța: RAJA blochează circulația pe str. Mihai Viteazu

63
0

Vineri – 24 mai 2024, în intervalul orar 09.00 – 14.00, se va bloca total traficul rutier pe strada Mihai Viteazu, din municipiul Constanța, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu străzile Dacia și Decebal.

Măsura a fost necesară pentru a se putea acționa în vederea remedierii avariei constatate la nivelul conductei de alimentare cu apă din zonă, dar și pentru executarea unor lucrări de asfaltare pe această arteră. În acest interval, traficul rutier va fi deviat pe străzile adiacente.

Pentru a asigura circulația în condiții de siguranță, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului, se solicită și sprijinul unui echipaj de la Poliția Locală.

Consumatorii din zonă nu vor fi afectați de aceste lucrări, deoarece echipele noastre vor efectua intervențiile cu conducta sub presiune.

Ne cerem scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat și îi asigurăm că RAJA Constanța va face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Biroul de comunicare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.