Acasă Frontul de Est Țara care vrea ostași face mame din femei

Țara care vrea ostași face mame din femei

8315
0

Manuel  VLĂDUȚ

După ce a pierdut peste 600.000 soldați (morți și răniți) în războiul de agresiune de pe teritoriul Ucrainei, Putin își dorește pentru viitor mai multă carne de tun.

Rusia încearcă să „încurajeze” și să „convingă” femeile ruse să producă mai multă carne de tun si mai des, amintindu-le că avortul este „crimă”. Totuși, rușii nu au astfel de rețineri în a ucide oameni în Ucraina.

„Principalul lucru, dacă ești un bărbat adevărat, este genul tău, pe care l-ai lăsat pe acest pământ”: deputatul rus Andrei Gurulev a sugerat să se restituie taxa impusă celor care nu fac copii, scrie într-un articol online, analistul politic Anna Magdalena Wielopolska.

De ce Rusia pledează pentru familiile numeroase și îndeamnă femeile să aibă până la opt copii?

Pentru că Putin plănuiește un război fără sfârșit, așa cum scrie Anton Gerașcenko  – fost adjunct al ministrului internelor din Ucraina. El îl citează pe ideologul rus Alexander Dughin:

Sursa foto: quora.com

Putin plănuiește un război fără sfârșit, cu soldații care abia ies din grădiniță.

Așadar, plănuiește ca peste 15 ani să fie nevoie de carne de tun în cantități și mai mari. De aceea, Rusia va interzice vânzarea prezervativelor și a contraceptivelor unor categorii de populație și va permite altora să le vândă doar cu permis special.

Putin a spus recent că copiii trebuie învățați despre „lucruri importante” încă de la o vârstă fragedă. Putem ghici că „lucrurile importante” pot fi folosirea unei arme de foc automate, aruncarea cu grenada la țintă, cum să violeze femei în teritoriile nou ocupate sau cum să fie siguri că le-au și lăsat gravide!

Nu vor include însă, respectul de sine și respectarea integrității teritoriale a altor țări, libertatea de exprimare sau educația civică…

Se pare că planul parlamentarului rus Andrei Gurulev este de a implementa o „taxă pentru lipsa copiilor”, astfel încât, odată ce orcii au fost lichidați în războiul Rusiei, părinții lor vor relua plata taxei pentru lipsa copiilor, permițând Rusiei să strângă fonduri pentru războaiele viitoare.

„Avem zeci de ani de confruntare cu Occidentul în față. Țara are nevoie de războinici care să conducă această luptă. Și de mame care vor da naștere acestor războinici. Prin urmare, natalitatea trebuie crescută urgent. Păcat că din cauza birocrației, trebuie să se mărească urgent natalitatea. Implementarea multor decizii, nu numai cele cu privire la prezervative, durează atât de mult.”

Potrivit lui Dughin, prezervativele și alte contraceptive în Rusia vor începe să fie vândute doar cu permis special în „primele trei-cinci luni” ale anului viitor.

Sursa foto: linkedin.com

„Acum vom rezolva problema copiilor puțini și vom învinge acest lucru nefast (lupta împotriva ideologiei și mișcării pro-avort, care acum este consacrată prin lege, a fost printre cele propuse de Dugin). Și anul viitor, cred că va rezolva problemele prezervativelor, divorțului și avortului, în general, vom învinge depravarea care împiedică natalitatea și contrazice valorile tradiționale ale Patriei noastre”, a spus Dughin. Deloc surprinzătoare aceste măsuri disperate ale statului rus; bărbatul rus mediu a împlinit 64,2 ani în 2021. Atenție, înainte de începerea invaziei. Cifra trebuie să fie și mai mică acum!  Rusia are provocări demografice:
– În perioada 2020-2023, țara a pierdut aproximativ 2 milioane de oameni din cauza războiului, bolilor și emigrației.
– Acum sunt cu cel puțin 10 milioane mai multe femei decât bărbați.
– Războiul a exacerbat problemele demografice
– Estimări occidentale: Cel puțin 650.000 de soldați ruși uciși sau răniți.
– 1-2 milioane de tineri și educați au fugit în străinătate.
– Populația a atins vârful în 1994 cu 149 de milioane de oameni.
– În 2021, populația a fost de 145 de milioane (excluzând Crimeea).
– ONU estimează că populația ar putea scădea la 120 de milioane în 50 de ani.
– În 2020-2021, populația a scăzut cu 1,3 milioane; Decesele au depășit nașterile cu 1,7 milioane.
– În total, Rusia a pierdut între 1,9 și 2,8 milioane de oameni în 2020-23 din cauza pandemiei, a războiului și a fugii de mobilizare.
– În 2021, existau 121 de femei cu vârsta peste 18 ani la fiecare 100 de bărbați în Rusia.
– În 2024, cele mai recente estimări ale populației sunt: 13.291.470 de nașteri și 15.996.819 de decese

Sursa foto: nbcnews.com

– Femeile tinere sunt încurajate să rămână însărcinate în loc să urmeze o carieră.
– În septembrie 2023, au fost implementate bonusuri financiare și stimulente pentru ca femeile să nască.
– În octombrie 2024, Duma de Stat a incriminat planificarea familială și a descurajat nașterea.

Concluzie:
Rusia se confruntă cu o criză demografică severă, exacerbată de război, boli și emigrare.
Acest lucru a dus la îmbătrânirea populației, la un deficit de lucrători tineri și la provocări economice. Au fost implementate diverse strategii de creștere a natalității, dar problemele demografice continuă să afecteze negativ viitorul țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.