Acasă FOILETON Pizza à la carte, cu Narcis Gaidargiu

Pizza à la carte, cu Narcis Gaidargiu

9923
0
FOTO: Alexandru BADEA
FOTO: Alexandru BADEA

Dan MIHĂESCU ■

Povestea cu prietenul și colegul meu, Narcis Gaidargiu, este aceea a unui creator captiv într-un destin de inginer și de aici intuiți ce a ieșit, artă exagerată spre perfecțiune în orice pune mâna să facă…

Bine, nu vorbim aici de cele casnice, cu aspiratorul de praf sau mașina de spălat care de asemenea sunt tratate în egală măsură cu pensula de tușe fine dar și cu microscopul, ne referim la migala cu care se apleacă peste fiecare text publicistic ce-i iese din tastatura laptopului și în egală măsură la surprizele culinare cu care ne regalează la evenimentele de familie. Inclusiv în familia Gazetei Sentinela, zic!

Astăzi, Narcis mi-a făcut hatârul și a acceptat postura intervievatului ca să ne explice cum se face că românii au ajuns să se claseze pe locul al doilea, pe plan mondial, la consumul de pizza, după italieni?

Narcis este pasionat de artă și experiențele culinare în general, dar de mai mulți ani a făcut chiar o obsesie pentru pizza ce l-a determinat și să-și reorienteze structura de producție în mica sa afacere de producție alimentară abandonând pentru o perioadă celebrele sandvișuri Rally & Hot denumite generic de clienți „prezervative”, cu care se impusese pe piața constănțeană, pentru a se reprofila total pe pizza la cuptor cu lemne, în ambele unități ce le gestioneză în Constanța.

Cum a reușit el să-i determine pe clienții fideli ai opulentelor sandvișuri prezervativ să se rafineze cu pizza napoletana, aflați urmărind această nouă ediție a podcastului Potcovăria lui Dan, căci Narcis ne vorbește ca din carte, după cum o să vedeți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.