Acasă Eveniment Pe cine nu lași să moară de foame, nu te lasă să...

Pe cine nu lași să moară de foame, nu te lasă să parchezi

3537
1
Port Tomis asaltat cu mese

Nastasia BUTUC ■

Vă mai aduceți aminte de plânsetele cârciumarilor din HORECA pe timpul restricțiilor din pandemie? Că au fost obligaţi să închidă localurile, că au disponibilizat personalul și statul nu-i ajută deloc? Ei bine, restricțiile au fost ridicate, iar clienții nu au întârziat să umple mesele iar pentru proprietarii teraselor din Portul Tomis intrarea în normalitate a însemnat și revenirea la vechile obiceiuri.

Așa se face că au început să blocheze cu diferite obiecte de inventar locurile de parcare din spatele teraselor în defavoarea potențialilor clienți și nu numai.

Nici in fața teraselor situația nu este mai strălucită căci în spiritul lui Murphy balamucul când vine, se instalaeză de-a valma. Lacomii din fire, băştinaşii cârciumari visează să recupereze pe repede înainte tot ce-ar fi păgubit, zic ei, cât au funcţionat restricţiile pandemice, astfel că au ocupat calea de promenadă de pe cheul Portului Tomis, aproape în integralitate cu mese, puse ca şicanele pe traseu, până-n buza mării.

Pe culoarul de un metru  rămas până-n marginea cheului de beton, copiii năzbâtioși au șanse mari să cadă în apă. Ciudat este că aceste abateri sunt ignorate total de autorități.  Oare sunt așa de bazați acești comercianți că nu le pasă de repercusiuni?

1 COMENTARIU

  1. Hal de comert facut de niste analfabeti de makidoni spagari care numai alimentatie publica nu fac si sunt sprijiniti si acoperiti de politie si excrocii din Primaria noastra vesnic corupta.Preturile sunt echivalente cu cele de pe Coasta de azur.Comert nenica ….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.