Acasă Cetăţeanul supărat De Crăciun fii smerit nu făloşit!

De Crăciun fii smerit nu făloşit!

5010
0

Dan MIHĂESCU ■

Radio Dobrogea ne ţine la curent cu campania de dărnicie sezonieră condusă de vlădica Teodosie în eparhie, nepregetând să-i scoată în faţă pe cei miluiţi cu ceva alimente, săpun, hârtie igienică şi alte asemenea, numărând în fiecare zi foile din plăcinta împărţită la amărâţi…

“Caravana umanitară „De Crăciun, fii bun!” a Arhiepiscopiei Tomisului a ajuns joi 22 decembrie în satele: Căscioarele și Viroaga.  
Au fost oferite copiilor și bătrânilor defavorizați 100 de pachete cu daruri (alimentare neperisabile, dulciuri, jucării și produse igienico-sanitare) din partea parohiilor Eforie Sud I și Eforie Nord II. Alte 200 de daruri cu dulciuri și 40 pachete alimentare vor fi oferite copiilor și vârstnicilor din Eforie Sud în ziua de Crăciun.

Acțiunea a fost coordonată de către pr. Novac Florin.Miercuri,21 decembrie iar ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a însoțit Caravana umanitară „De Crăciun, fii bun!” în orașul Ovidiu, oferind daruri.

Un vechi proverb românesc spune „Când primești ceva ți se umple mâna, iar când dăruiești ți se umple sufletul”. Astăzi, în luna darurilor, peste 600 de pachete cu alimente neperisabile, produse igienico-sanitare, dulciuri și jucării precum și carne de porc/pui, au fost distribuite familiilor defavorizate şi nevoiașe din localitățile constănțene Ovidiu, Poiana, Culmea, Nazarcea, Poarta Alba, Galeșu precum și rezidenților a două așezăminte sociale: Centrul de Copii din Ovidiu și Centru  de Bătrâni- Poarta Alba. Acțiunea coordonată de către preotul Mihai Cati a fost organizată de cele trei parohii din orașul Ovidiu și face parte  din Caravana umanitară a Arhiepiscopiei Tomisului „De Crăciun, fii bun”.

Până acum peste 2300 de pachete au fost distribuite în 30 de sate constănțene. Astfel de acțiuni vor continua în celelalte zile până de Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.