Acasă FOILETON O tămâiere ritualică la Realitatea TV

O tămâiere ritualică la Realitatea TV

8937
6

Valeriu NICOLAE ■

Donquijotisme
Cavalerul Cauzelor Pierdute

Călin Georgescu pute groaznic a securitate și a o parte din iciul de Informaţii Externer (SIE). Absolvent al celebrului Colegiu Național de Apărare în perioada cea mai nenorocită – 2007. Imediat după revoluție inginerul din Făgăraș ajunge brusc în București șeful biroului senatorial pentru mediu. Apoi consilier al ministrului și în perioada lui Constantinescu și a unora dintre cele mai nenorocite „afaceri” și privatizări a fost cel mai important om de la Ministerul Mediului. Apoi trece prin tot felul de sinecuri incredibil de bine plătite și lucrează, firesc, pentru Ministerul Afacerilor Externe (MAE) direct pe o poziție de director, ca orice nesecurist cinstit. Pentru fraieri cariera iubitorului de legionari pare una de profesionist.

Călin Georgescu a fost prea „bun” până și pentru Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). Spune inepții cu un aer de impostor care se dă profesor la Harvard. Este firesc promovat la greu de Dan Puric și el un fost turnător la securitate și sănătos la cap. Asta îl face perfect pentru Realitatea TV, postul deținut de un fost pușcăriaș care promovează la greu foști pușcăriași și tot felul de nețăcăniți. Fosta trompetă a Partidului Social Democrat (PSD) Anca Alexandrescu pare că construiește la televiziunea prietenului lui Gabriel Oprea o mișcare neo-legionară denumită elegant suveranistă. Dragnea, Gigi Becali și Călin Georgescu sunt cei promovați în ultimele trei zile de preacinstita jurnalistă. Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) este desigur mort în păpușoi.

sursa:www.allthatsinteresting.com

6 COMENTARII

  1. Who is Calin Georgescu? Pentru a fi gmbagat așa de mult în seamă. Pentru cei interesați de subiect, citiți fraților realizările acestui individ propagandist al diverselor teorii conspirationale. Dacă asculți un discurs al lui de la cap la coada nu reușești să legi doua idei concrete.

  2. Beam și eu cafeaua liniștit răsfoind paginile web de vre-o noutate…și ce să vezi…Calin Georgescu revine pe buzele inca roșii de la pupincurism. Dacă mă consider patriot oare mă regăsesc în acest personaj? Ei bine….NUUUUUUU și totodată mă îndoiesc că așa-zisele propuneri ale lui de a redresa minunata noastră țară îl reprezintă.

    • NU. Că nimeni nu își bate capul să vadă de unde ies la suprafață jigodiile ordinare latente până sunt chemate la ordin să producă destabilizare.

  3. Sa-l băgați pe maestrul Dan Puric in mizeria politica a zilelor noastre este ofensator și jignitor deopotrivă. Și eu poate am ceva bun de spus despre calitățile vocale ale lui Florin Salam dar acest lucru nu mă identifica cu un bombardier cocalar agramat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.