Acasă PAMFLET Femeia – eterna problemă!

Femeia – eterna problemă!

2543
0

Luigi FRIGIOIU

8 Martie – Sărbătoarea tuturor femeilor, indiferent de vârstă care e doar un număr. Așadar, o viață lungă înseamnă cât mai multe numere. Fără număr, fără număr!

8 Martie – Sărbătoarea celor ce ne aduc frumosul în viață! Le urăm multe zile senine, seri memorabile urmate de nopți albe, ca cele de 8 martie. Adică, o viață cu cât mai multe opturi.

Exact, pe 8 martie, în Constanța, e programat un spectacol tematic, cu titlu incitant și excitant: “Monoloagele vaginului”. Dar aceste monoloage “nu e” bune. În discuții, indiferent de pozițiile partenerilor “e mai corecte dialoagele”. Cea mai simplă metodă să salvezi o femeie de la viol e s-o convingi. Se știe!

Poetul Mircea Cărtărescu se întreabă nedumerit într-o carte: “De ce iubim femeile?” Sigur, nu e nepărată nevoie s-o facem dar, “egzistă” o explicație. La viața ta, chiar dacă ai dialogat la cald cu partenera sau ai monologat singur, la rece: “Vremea vine, Vremea… trece!” Așa că băieții care nu și-au schimbat, încă, orientarea, ar trebui să urmeze îndemnul interpretei hitului „Jaga-Jaga”, din folclorul contemporan:

“Încearcă ah-uh, încearcă jaga-jaga
Încearcă da’ nu mă chinui degeaba
Nu te uita băiete atât de mult la fundul meu
C-ai să rămâi la măta flăcău.”

Publicitate
Articolul precedentMunicipiul Constanța: Se oprește apa în mai multe zone
Articolul următorSe oprește apa în mai multe zone din municipiul Constanța!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.